Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaze Bayley в The Bruce Dickinson Friday Rock Show
#1
Във вчерашното издание на "The Bruce Dickinson Friday Rock Show", Брус проведе интервю с Блейз и барабаниста на групата му, Lawrence "Larry" Paterson. Блейз разказва за отминалата, трудна за него, година и как е написал албума Promise and Terror. В продължение на 7 дни(до 27ми февруариWink, цялото шоу може да бъде чуто на следния адрес http://www.bbc.co.uk/6music/shows/bruce_.../?focuswin , където цъкате Listen again. Участието на Блейз започва от 2:07:40, а ако имате достатъчно свободно време може да изслушате и предаването, в пълната му продължителност от 3 часа. Smile
Reply
#2
Якоооо!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
#3
В акт на нещо, което мнозина приемат за директна атака срещу рок и метъл общността, радио BBC 6 Music сваля от ефир предаването "Friday Night Rock Show", в която водещ е вокалът на Iron Maiden, Bruce Dickinson.
От ВBC обясняват, че решението им дошло след подробен преглед на начина, по който мрежата отразява рока и хеви метъла, и резултатът от него показал необходимост да прекратят ангажимента си с Bruce Dickinson, който датира от 2002.

Възможно е шоуто на Dickinson да се прехвърли в радио Planet Rock

Инфото е взето от радио Стар ФМ
Reply
#4
Е, не, това просто не може да бъде.:eek:
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
#5
Може според мен, Англия и Америка са се толкова комерсиализирали че зле ми става. Дори много малко нови американски и английски групи слушам. Такива само до края на 80те и малко по-натам. Затова съм си по европейския метъл общо взето. И класиците. А за предаването това е пълна гавра наистина, и е доста глупаво и неуважително защото Брус е дал толкоз много и на Англия и на света. Нямам думи просто, и не го бях очаквал. Confusedad:
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)