Threads: 16
Мен не ме кефи, добра е но не ми е сред любимите...за това хората са различни. Не може всички да мислим еднакво. Не се опитвайте да ме обедите във вашето мнение.
А като гледам нещо, ако това са песните....пак са нещо дългички.
Threads: 23
aces_high Wrote:Това още не е потвърдена информация и не нозим отговорност при наличието на несъответствия
Хахаха. Споко бе Жорка няма да те съдя.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 23
Morticia Dickinson Wrote:А като гледам нещо, ако това са песните....пак са нещо дългички.
Да, дълги са, но това в никакъв случай не е изненада. И на мен ми се щеше да има повечко кратки откоси, но... Това е посоката, която се следва от 10 години.
И все пак... ако това са песните.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 18
Забелязвам ,че Стив е участвал в написването на всички песни...
Леле нямам никакво търпение!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 1
Някакви дълги епоси се очертават..което мен доста ми се нрави
..все пак Харис си е майстор в епосите, винаги съм си мечтал за цял албум натъпкан с..епоси от по 14-17 мин.
Хм, всички ни вълнува този файнъл обаче пък има и друга теория- струва ми се, че тематиката в албума пасва на заглавието..в смисъл, че заглавията на песните могат да се вържат тематично със заглавието на албума..не че и на мен не ми минават разни нерадостни мисли..дано просто ние така си мислим и дано с този албум преминем още една граница отвъд която всичко правено досега просто няма да е същото:edtroop:
А Не Едито-прилча ми на оня главния медузест от "Карибски пирати"
Threads: 382
Любаче оня беше октоподест
Аз ще ви кажа защо мисля че тоа са заглавията на песните
Първоначално като видях картинката и заглавието за албума .. Първата ми асоцияция беше за нещо извънземно .. самото едиподобно има някакви шарки .... итоя космос около него....
А и като видях заглавията просто всичко се върза
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 3
Това е яко че албума ще излезе по- скоро и дано Едито от постера не е и Едито и на обложката (яко е ,ама не е Еди
ad: ,поне за мене
.Ако е последен албум ще е най - добре Дерек Ригс да нарисува обложката. Дано не е последния албум ,много им е рано да спрат.
..::[SIGPIC]D:\Prince of persia\Sofia_Clan.jpg[/SIGPIC]::..
Ники, точно и аз така го възприех..казах си "фантастика" и през съзнанието ми мина една книга на Станислав Лем..както и да е, но именно затова си помислих,, че фаталната дума "final" може да се окаже двусмилица за нас, а реално да отразява някаква научно фантастична тематика..както започва и Стар трек..как беше.."Космосът..последната граница" или нещо такова..всъщност не беше ли именно така..дявол да го вземе сега няма да спя докато не разбера как започваше стар трек..я да го потърся..
Threads: 382
Викаш албума да е нешо като ... "Пиши КУР и да излизаме"
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Dragontear Wrote:Викаш албума да е нешо като ... "Пиши КУР и да излизаме"
Бухахааха хахаха еее ааа хихихи е не, не..то няма нищо лошо да е фантастика, аз обичам понякога да чета книги с такъв жанр, ама дали ще е това точно или нещо друго:eusa_think:...пък това за *** трябваше да е в Powerslave .. сигурно Ригс го е нарисувал някъде хихихих