Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Унгария и Румъния.
Най хубаво е да имаш..... затова сме го направили и задължително
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Да, и аз мисля така. Не се знае дали няма да се заядат на границата.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
Ебати гадовете

При поръчка през сайта..... осъзнах че не става въпрос за 20 евро
а изписва 100 RON което сметнатo (1 RON = 0.474101 BGN) излиза

към 48 лв билета без доставката което изобщо не са 20 евро

А при доставката вече нещата са още по интересни доставката е 210 RON (100 лв само за доставкаWink разделено на 15 билета е 6,66 следователно

Билета излиза да е 55 лв...... съвсем различно от това което беше смятано от евро и което ми беше казано от румънския промоутър. Вероятно е решил че и без това ще поръчваме много билети няма да се усетим
Всичко това не ми хареса изобщо явно се опитват нещо да метнат куповачите и реших да не правя поръчката

Кажете как процедираме ако има някой отказващ се или да иска сам да пробва да казва да връщам парите или пък събираме по още 10лв и правим поръчката

Не искам да има излъгани или хора които си мислят че ги лъжа можете да проверите всичко на сайта на румънците
И прите са на лице не е поръчвано или превеждано нищо
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Еееее де*ба, нямаше как да не направят някакъв цигански номер. :edmad:
Така или иначе билети трябва да се вземат, така че според мен да събираме още кинти и толкоз. Въобще има ли други варианти да се сдобием с билети, освен разбира се да се вземат от там, но това си е трудно постижимо.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Оттам едва ли ще е възможно, тъй че давай да събираме по още 10 кинта. Няма сега 5 евро да ни откажат от идеята, я? Поне не мен.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Е, 10 лева отгоре няма да ни откажат. Само дето ме е яд на румънците, 100 лева за доставка ... Да не би да ги изпращат в златен плик ? мамалигари
Reply
Еми събираме.10лв не е чак толкова крупна сума.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Събираме по още 10лв. Само кажи до кога трябва да се дадат.
Reply
Ако искате да питам един приятел, който ходи до Румъния дали би се навил да ни вземе билетите и колко ще ни вземе.
Reply
Отбой, Нико е говорил с промоутъра - билетите се продавали само в Клуж.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)