Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Унгария и Румъния.
Quote:if you do not come to cluj, it is pretty impossible

Това беше отговора на промоутъра на въпроса ми как мога да купя по друг начин билети и дали мойе да се купи някъде от Румъния.

Много тъпо така
Организаторите са си блокирали билетите и в момента могат да правят каквото си искат с тях

Най тъпото е че кредитната карта изтече и сега трябжа да се чака да се поднови ....

Някой друг има ли кредитна карта за да внесем парите при него и през неговата да ги поръчаме
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Това е меко казано............ мега тъпо!!!!
и ся кво праим?
Reply
Много е лошо да си румънски мангал.

Мноооого!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Ами, ако няма друг, аз имам международна дебитна на ПИБ, с която пазарувам от английски и френски сайтове. Би трябвало да става и за Румъния.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
eiiiii ne e lesno da si mamaliga! Edin frend sushto si izpati po podoben nachin predi vreme! Rumuneskoto vinagi shte gleda da te pree.e! Mnogo im se draznq na drebnavite kopeleta! Ne mi e za parite no tupite im nomera nqmat krai! Nakraq shte gi otsivraveme i da si e..t maikata! Takiva iscepki mogat da me otkajat ot vsichko! Kakto kaza kolegata po gore ako shte ne v evropa da gi priemat ciganinut si e ciganin! Sorry za pravopisa ispolzam mobillnata vruzka na gsm-a Wink
Reply
И да ги плюем (което си е заслужено в моментаWink и да не ги плюем- нищо няма да се промени! Нека помислим какво ще правим по- добре.
Reply
Ето още нещо интересно

До тази неделя ще се събират и останалата част от парите...
Тоест можете на срещата идната неделя да ги донесете

Намерихме карта вече и ако всичко е наред началото на седмицата поръчвам билетите
Reply
Оки, аз през уикенда ще се постарая да ви дам останалите пари Smile
Reply
Здравейте,днес си купих билета за Зигет-еднодневен 14 Август,а понеже съм от Стара Загора съм дал пари на един приятел,който да ми вземи билет и за Румъния от The Black Lodge,до колкото разбрах там ще се продават.Аз по телефона се свързах с Нико и се разбрахме че на 22 Юни като съм в София ще платя и останалите пари за пътните Smile Нямам търпение да стане 14 Август,ще бъде незабравимо изживяване!!!

Up The Irons!!!
Reply
В Black Lodge НЕ се продават билети за Румъния

Само за Sziget

Билетите за румъния ние си събираме пари и си ги поръчваме групуво
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)