Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Унгария и Румъния.
Кико Wrote:Абе ае стига сега.Гери и Нико направиха нужното ,за да идем до Будапеща.Разликата не е чак толкова голяма,а и унгарците със сигурност са по-културни от мангалите.

Кико, след концерта на през 2008 в Румъния, мога ти кажа, че ако там са мангали, то ние сме маймуни и то дори нечовекоподобни Wink
А колкото до тва най-добре ще е и двете дати, но при избор май и аз бих избрал Румъния, предпочитам ги сами пред тва на фестивал Rolleyes
Reply
Абе няма да бойкотираме това, което Нико и Гери правят за Унгария. Тъпо е. Просто се чудя колко ли хора ще се съберем за двете дати, щото това не е за изпускане, мамка му. На следващия ден... А и Трансилвания е доста близо до Унгария...
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Абе няма да бойкотираме това, което Нико и Гери правят за Унгария. Тъпо е. Просто се чудя колко ли хора ще се съберем за двете дати, щото това не е за изпускане, мамка му. На следващия ден... А и Трансилвания е доста близо до Унгария...
To така ще е най-добре Smile Само който не може спи в автобус да свиква Big Grin
Будапеща -> Трансилвания: 460; Трансилвания -> София -> 570 през Видин и 1000 през Русе според бате Гугле
Reply
А така.

Сега има 3 варианта и предлагам да ги обсъдим

1-ви вариант оставаме си за Унгария. (но сигурно много хора ще ги загубим, заради РумънияWink
2-ри варант отиваме в Румъния и намираме начин тези за Унгария да си върнат билетите или да продадът.
3-ти вариант правим и двете така, и така сме тръгнали, не пречи да минем..приположение,че е по-близко..НО трябва всички да съгласни да се мине през Румъния.Но цената млко ще се вдигне.
Другият подвариант на 3-ият вариант е: Ако съберем 2 рейса хора..единия да е само за Унгария, а другия хем за Унгария..хем за Румъния....

Та давайте да го обсъждаме..какво да правиме...В крайна сметка, ако е се стигне до единодъшие ние с Нико ще решим какво да правим.
Искам да знам колко от вас имат билет за Унгария.
Reply
Аз съм за двете!
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
И ние с Нико сме за двете, виждам и Кико е за двете. До тук добре...другите казвайте

[Image: 31423_10150169405060037_484588015036_125...6254_n.jpg]
Reply
И двата града са туристически и има какво да се види Smile Така, че мисля няма да е загубено време и пари, дори и ако човек не може да си позволи си вземе билет и за двата поне да разгледа един от градовете Wink
Reply
Така ето това би трябвало да е мястото на концерта.

http://www.poluscentercluj.ro/en

Но по плакатът съдя, че ще се прави на паркинг зоната..баси, а организатора ми излиза футболен отбор.

Загледайте се в логото на плаката и това [Image: 150px-CFR_Cluj.png]

А най-странното е че се говори за някаква специална цена на билетите от 20 Евро Huh ..нещо ме съмняват...

А това ми излиза за мола + parcare, ако не грешим ова трябва да е мястото.

[Image: 5369_0000058754_W500-H375-HA1-VA4.jpg]

И да добавя Хърватите ще ходят и в Италия и в Унгария!!!!!Така че не се спотайвайте , а казвайте какво да правим. От една година ви говорим, че ще гледаме тази година Мейдън.
А и това, което предложи Морги е супер ..и двата града има какво да се разгледа и не ми се вярва цената да се увеличи за пътя чак толкова много, а ако и билетите за Румъния ги хванем по 20 Евро (стига да са толковаWink за около 250 лв. можем да гледаме Мейдън 2 пъти в две държави. (2008 ние за 300 ги гледах ме в АтинаWink. Ще продължа да се ровя..д пиша на организаторите или на сайтът дето се продават билетите давидим колко ще са....а вие ПИШЕТЕ!!!!..Супер трудно ще ни стане сега с Нико, докато решим какво да правим....така че споделайте мнения.
Reply
Аз също съм за двете! :rockdevil:
Reply
Представете си че току-виж изникне сега и дата за София! Но не може да се разчита на това тъй че аз съм само за Румъния при положение че цената е по ниска от Унгария. Просто за момента не мога да си позволя Унгария пък и съм на сватба на 14...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)