Threads: 16
Ама и вие сте забавни. Защо въобще и правите труда да се занимавате с тея хора?Аз там досега не съм видяла нещо хубаво да се каже под някоя новина все се плюят. Пък това казвах и на Нико най-лесно е да се плюе, кво им обръщаше внимание.А онея си плюят, защото освен това в своя мизерен живот друго не могат нито да направят, нито да постигнат. Как може да се връзвате на акъла на хора, които май нямат умствен багаж. Я помислете дали човек с амбиции, който е постигнал много в тоя живот би седнал да се занмава с подобни неща. Много са ми забавни , даже някой на момент жалки, а да не говорим че хора, които слушат Anorexia Nervosa ми дават мнение за Мейдън. ФАКТ : Албумът на Мейдън свърши още първия ден почти навсякъде. ФАКТ: Албумът се харесва след 1-во,5-то20-то слушане, но се харесва и се изкупува като топъл хляб по време на социализма.ФАКТИ, които ако онея не си набият в тъпите си глави сетете се колко умствен капацитет имат и колко IQ. ZERO.. Не им обръщайте внимание...а много искам да разбера от коя медия са публикували подобно бижу, защото наистина е голяма рядкост и ценност в 100 реда да събере подобни глупости.
О хахахаха, извинете ме http://flameofsorrow.blogspot.com/2010/0...aiden.html
Човек, който отразява Wind-a, като автогол на групата, може само да ме захапе отзад. Тоя човек със сигурност, ама със сигурност не подозира колко е глупав и колко много му липсва музикална култура. Ох.... Мъка, колко мъка има по този свят
Threads: 27
Maiden с номер едно албум в британския чарт. Това се случва за четвърти път в историята на бандата. Предишният път беше чак през 1992с FOTD.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 5
Напълно подкрепям Нико,аз вече влизам в 2-3 форума и това е,защото не виждам смисъл да споря,с някой,който не прави разлика между Брус,Блейз и Пол!Ние сме тук,и сме заедно,обичаме Мейдън,а другото няма значение!
Threads: 0
23rd August 2010, 12:11
(This post was last modified: 23rd August 2010, 12:16 by jorro.)
Мейдън са институция в рока, така че другото няма значение, междудругото същото това псевдно ревю е попаднало в полезрението на един мой приятел който не може да възприеме новия албум и сега се караме с часове по телефона на тая тема, истината е че един неоравновесен коментар на дадена продукция като в тази ситуация може да повлияе много лошо на масата от хората..."всеки може да бъде прост колкото си иска стига де не пречи на останалите", в случая обаче такива невеже хорица мътят главите на по обикновенните слушатели...  ad:
Threads: 18
Значи нямам нищо против W.A.S.P.Не ме разбирайте погрешно.Просто ми е тъжно как в другите държави има приемственост към новите банди,тези които сега са в зенита си, а ние още го циклим на Блеки, който все пак е на 53, ако не се лъжа.
Разбира се, лошо няма.Нека идват щом имат фенове, това е целта, но както имаме приемственост към W.A.S.P ,така трябва да имаме и към новата музика, новите банди,а не да сме вкаменелости, които не могат да осъзнаят различен метъл албум от British Steel и The Number Of The Beast.
Глупаци има навсякъде.В България не са повече ,отколкото на други места.
В цивилизованите страни обаче, тези индивиди нямат гласност и глупостите им не ги четата стотици хора.
Благодаря на Нико,че създаде това семейство.Тук наистина сме като такова.Не се караме, не спорим за глупости,забавляваме се заедно.
В един момент като се депресирам почти от помията, която извира отвсякъде, просто влизам тук и виждам,че има и нормални,трезвомислещи хора.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 23
Мисля, че прекалено много внимание обърнахме на този юнак, който е решил да напише някаква смешна статийка в някакъв блог.
А това, че албума не се приема от определено количество хора, мисля, че всички ние го очаквахме. Албумът е труден за слушане и изискващ, затова всякакъв опит за повърхностно слушане води до неразбиране, псувни по групата и т.н. Така че предлагам да си продължим с нашите си размисли по албума, а не да се занимаваме с чуждите.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 16
Dr. Feelgood Wrote:А това, че албума не се приема от определено количество хора, мисля, че всички ние го очаквахме. Албумът е труден за слушане и изискващ, затова всякакъв опит за повърхностно слушане води до неразбиране, псувни по групата и т.н.
За това винаги съм казвала, че всеки има право да няма вкус.
Които не харесва MAIDEN Няма работа в този саит UP THE IRON :rockdevil::edhorns::edfinger:
Абе тоя откаде изникна да го ............ уха .:finger2:
Threads: 1
Предлагам Ви да се забавляваме със следното:кое парче виждате като сингъл от албума? За мен El Dorado не се брои,защото на практика той не е излизал на никакъв носител(освен на промо CDR).Моят фаворит е The Alchemist,резервен вариант Mother of Mercy :eusa_think:
|