Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER ALBUM
Моите са The Final Frontier и When the wild wind blows :rockdevil:
Reply
The Final Frontier също излезе като промо. Цената му е доста забавна. Всъщност, да, това за мен е истинския сингъл.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
The Final Frontier, Mother of Mercy, Starblind(много ми се иска, ама няма как да стане си мисляWink:rockdevil:
Reply
guberman Wrote:Предлагам Ви да се забавляваме със следното:кое парче виждате като сингъл от албума? За мен El Dorado не се брои,защото на практика той не е излизал на никакъв носител(освен на промо CDR).Моят фаворит е The Alchemist,резервен вариант Mother of Mercy :eusa_think:

Или Coming Home.Другите песни не ми се връзват за сингъл,най-вече, заради времетраенето.Може би, до някаква степен, Тhe Talisman.

Залагам на Coming Home и The Alchemist.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
The Talisman и ElDorado!!! :rockdevil:
Reply
Според мен най-подходящата песен за сингъл ще е Coming Home.

Заради продължителността си отпадат Isle of Avalon, The Talisman (прекрасен вариант, но с това дълго интро...), TMWWBK, WTWWB.

От останалите бих се зарадвал на Starblind.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
El Dorado е добра за сингъл както и The Alchemist и Mother Of Mercy според мен.
Reply
Ще ми се да е Coming home или Wtwwb,но последната заради продължителността не ми се вижда,така че се надявам на Coming home!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Определено сам за THE FINAL FRONTIER:rockdevil:
Reply
Страхотна статия на Стифф в новия Про-Рок и още по-страхотна реклама на фен клуба.
Като част от този фен клуб ти благодаря от сърце за този жест. Надявам се да има резултат под формата на новозаписали се членове.

П.С. Кико, Морти, Нико, съжалявам, ама дори и сега The Final Frontier да се превърне в любимия ви албум за всички времена, не знам как ще обяснявате, че .... нямате сестра. Big Grin Като купите списанието ще разберете какво имам в предвид. Big Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)