Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER ALBUM
Dr. Feelgood Wrote:Страхотна статия на Стифф в новия Про-Рок и още по-страхотна реклама на фен клуба.
Като част от този фен клуб ти благодаря от сърце за този жест. Надявам се да има резултат под формата на новозаписали се членове.

П.С. Кико, Морти, Нико, съжалявам, ама дори и сега The Final Frontier да се превърне в любимия ви албум за всички времена, не знам как ще обяснявате, че .... нямате сестра. Big Grin Като купите списанието ще разберете какво имам в предвид. Big Grin

Видях,видях.... Big Grin
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Dr. Feelgood Wrote:Страхотна статия на Стифф в новия Про-Рок и още по-страхотна реклама на фен клуба.
Като част от този фен клуб ти благодаря от сърце за този жест. Надявам се да има резултат под формата на новозаписали се членове.

П.С. Кико, Морти, Нико, съжалявам, ама дори и сега The Final Frontier да се превърне в любимия ви албум за всички времена, не знам как ще обяснявате, че .... нямате сестра. Big Grin Като купите списанието ще разберете какво имам в предвид. Big Grin

Най-накрая след няколко безуспешни търсения съвсем инцидентно си намерих списанието. Чудесна статия наистина и още по-страхотна реклама на фен-клуба...благодарско и от мен на Stiff!
Отгръщайки материала за Мейдън трябва да призная,че имах лек тремор заради това: "всяка граница е (предWink последна". Така де..спомяте ли си колко се терзаехме за това аджеба какво иде да значи това ''final''... опасявах се, че някъде между редовете може да се прокрадне някакво загатване за по-умерени изяви, дълги ваканции и прочее прединфарктни неща, но сега си мисля, че на никой от групата дори не му е минавало през акъла нещо подобно. Напротив, имам усещането, че тези хора са заредени със същата енергия и творчески заряд както през времената на прилепналите клинове и олд-скул кецоветеBig Grin А каква по-добра новина от това!!! Показателно е мнението, че не си се предсавят в ролята на динозаври, осланяйки се на хитовете им от "юрския период", както и това, за което винаги много съм ги уважавал-отношението им към феновете! Желанието им да бъдат постоянно в пряк контакт с тях навсякъде по света и да ги вълнува факта, че на концертите присъстват младите хора...Отделно факта, че са направили толкова експериментален албум (донякъде по-ясно разбирам замисъла муWink може единствено да ни говори за това колко още много неща могат да ни дадат и като музика и като послания...Та като заговорихме за новия албум все повече ме човърка една мисъл и тя е, че тази продукция като че ли е изпреварила времето си (визирам само и единствено моите разбиранияWink. Като че ли високо вдигнатата летва от AMOLAD е поставена още по-нависоко и за да разбереш замисъла на TFF е необходимо не няколко десетки слушания, ами бая по-мащбаен отрязък от време! Но дали е така или просто се мъча да харесам албума..ъъ изобщо не знамBig Grin
За мен това е най-предизвикателния албум евър!
Хахаха Илияне това за сестрата..хаха..ами интересно се е получилоBig Grin
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Здравеите от РУСЕ преди малко се сдобих със ПРО -РОК но още не сам го чел но сега сядам снимката е много яка UP THE IRON:rockdevil::edhorns: Винаги сам знаел че МАIDEN са велики и за моя огромна радост сам техен фен и член на фен- клуба и че познавам всички вас БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА .:rockdevil::edtroop::edhorns::eusa_dance::edrool:
Reply
Ееееее, Любак. Къде се изгуби като старите пари? Big Grin

Определено албумът си е предизвикателен. Още след появата на албума се замислих за нещо, за което днес се присетих след като видях съпоставката на TFF с SIT - ако през 1986г. Интернет беше развит поне на половина, колкото е сега, а не беше проста няква разработка на учените за връзка между изследователските центрове на университети в САЩ, предполагам, че Somewhere In Time е щял да бъде най-оплювания и хулен албум евър...

Такава е и ситуацията сега, когато имаме един труден, различен, изискващ, експериментален и в същото време чудесен албум. Smile

Радвам се, че все повечко хора приемат албума, а за тези, които си градят изводите единствено на базата на El Dorado... no comment.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Страхотен брой на Про-Рок! Браво на Стиф и компания :eusa_clap:
Reply
Dr. Feelgood Wrote:ако през 1986г. Интернет беше развит поне на половина, колкото е сега... предполагам, че Somewhere In Time е щял да бъде най-оплювания и хулен албум евър...
Това е много вероятноSmile но представяш ли си какви полемики е щяло да има по форуми и сайтове още преди SIT..да речем "за" и "против" пънкарията при МейдънBig Grin..само си го представям:eek: Изненада ме друго обаче в материала-момента в който Стив се извинява за Fortunes of war. Интересно ми беше да науча, че я намира за "дразнеща", аз лично си я харесвам..доста странно ми прозвуча наистина, а и като се замисля..целият X Factor има много общо с AMOLAD ама това е тема на друг разговор...С две думи ако имаше масово разпространен интернет в онези времена щяхме да станем свидетели на култови реплики и бисери, на ожесточени спорове и малоумни или гениални заключения. Защото всеки следващ албум щеше да носи нещо ново дали експериментално или класическо в по-друг вариант, без значение! Но да оплюваш е лесно, а да изследваш не е!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Хм.Хора,на мен новият албум ми хареса от раз,БАМ.ОТ ПЪРВИЯТ ПЪТ.И така като чета мненията излиза,че едва ли не съм един от малкото пленени от новата продукция веднага.Но аз го чух за пръв път,когато пъхнах диска в плейъра.Няма слушане на парче,каквото "изтече" от мрежата.Според мен това прецаква донякъде нещата.Сега гордо мога да попитам-Вие чак сега ли ЧУХТЕ този шедъовър(баси къде е ер малък на клавиатурата?).Какво ще кажете за рисунките в книжката,а за снимката накрая.За мен отвсякъде лъха на to be continued....За мен Яник свири просто невероятно,изненадва ме.Между другото Somewhere in time e моят фаворит завинаги,не напразно новият албум е записван на същото място.
Reply
Здравейте..... често Ви чета и рядко пиша....Big Grin. Албума си го бива и щом ми качва адреналина...:rockdevil:.., въпреки че след като го пуснах в първия момент помислих, че ми се е "паднал" дефектен....Big Grin. Наистина е доста различен и навява спомени /мотиви от стари парчета/. Приемам го много по-добре отколкото "No Prayer For The Dying" например. Някой парчета ми идват "дългички" и общо взето саунда не ме кефи. Звучи като многократно презаписана "касетка" /ако си спомняте какви бяха/. Не съм способен на задълбочени анализи, пък и кой ли ме пита. Прави ми впечатление, че никой не коментира Nicko. В интрото на албума - Сателит 15, направо ме смая. За финал.... не само Мейдън се променят. Променяме се и ние. Не може да очакваме /т.е. то можем да очакваме, но няма как да стане/ да се повтори въздействието от преди 20г.
Reply
Браво на Стифф невероятна статия,страхотна реклама на фенклуба,перфектен,както винаги!:edtroop:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Maidencheto Wrote:Браво на Стифф невероятна статия,страхотна реклама на фенклуба,перфектен,както винаги!:edtroop:

Благодаря:rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)