Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER ALBUM
Аз сам тук като всички вас и от мен благодаря Стифф :rockdevil::eusa_dance::edhorns:Big Grin
Reply
И на мен ми хареса статията, цял ден съм обикалял града докато се докопам до списанието....:rockdevil:Относно саунда на албума - харесва ми... бас, барабани, китари всичко се чува добре, на моменти малко китарите накъртват но е приемливо за разлика от Dance of Death примерно където дръм секциите са ужасни според мен соло барана на Нико е доста заглъхнал на места не се чуват ясно и касите....Wink и тук ще си позволя да попитам всички - в кой албум на групата саунда ви харесва най много????Моят фаворит е Brave New World.
Reply
Статията кърти :rockdevil: а и рекламата на фен клуба. Браво :eusa_clap: :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
jorro Wrote:И на мен ми хареса статията, цял ден съм обикалял града докато се докопам до списанието....:rockdevil:Относно саунда на албума - харесва ми... бас, барабани, китари всичко се чува добре, на моменти малко китарите накъртват но е приемливо за разлика от Dance of Death примерно където дръм секциите са ужасни според мен соло барана на Нико е доста заглъхнал на места не се чуват ясно и касите....Wink и тук ще си позволя да попитам всички - кой ви е любимия албум на групата, опирайки се на звученето????Моят фаворит е Brave New World.

Любим албум в това отношение нямам, но новите албуми със сигурност са доста повлияни от така наречената "loudness war". Подобрение има в AMOLAD. За справка, ето едно много добро клипче, в което има съпоставка за силата на звука в различните албуми. Разликата е ушебийна. Само отбелязвам, че тук са сравнени песни не от ремастърските издания, където добре знаем, че звука е допълнително прецакан, а от оригиналните издания.

http://www.youtube.com/watch?v=KMNJEC1G-fE&feature=related
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Всичко по списанието е супер, аз обаче съм в голямо чудене защо Яник говори за 80-те години ... Huh
Reply
Яник често забравя, че не бил в групата по това време. И на мен ми беше странно.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
За маниаците: Заедно с няколко приятели от официалния клуб най после разкрихме каква е разликата между EU изданието (16.90-17.00 лв.) и това на EU за България (12-13 лв.). Това, което за България има стикер, но на гърба му логото на EMI е оградено с бял кант.

[Image: l_09c46f3f05184939ac458c6141f88bd7.jpg]

Логото на EMI нао европейското издание е черно, без този кант.

[Image: l_059fdd1bf2d84a9a995ea6fc9021cd01.jpg]

Оказва се, че все пак това са две различни издания, а не едно, част от което е пуснато като промоционална серия за българския пазар. Въпраки това, изданието за България също е принтирано и произведено в ЕС.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Щом е само това може и само с едното издание да се задоволим (поне аз деWink. На лимитираното издание също не е оградено с бяло логото.
Reply
Еййй, голям албум направиха..... още го спуквам от слушане!!!!!
Reply
Аз все още не съм си изменила чак толкова мнението. Не е нужно да правят тооолкова дълги песни. Честно казано не съм слушала албума от партито насам. Просто като се сетя колко е дълъг и се отказвам. Яено излязах вече от прогресив вълната. Да, по отношение на величеството на албума, тук мнението ми се промени. Албума е гениален и абсолютен шедьовър. (А Dream Teatroto все още са си малоумници и Майк Протной го разбра. Big Grin Сори на човека му се живее, не му се губят часове от живота си за 2 песни.Big Grin )
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)