Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER ALBUM
El Dorado ми се стори интересна още на първо слушане, което означава че добре хваща ухото, но очаквам от другите песни да са още по-завладяващи. Щом ще е прогресив така да бъде, явно така искат да звучат момчетата в новото хилядолетие. Нищо чудно по натам да им скимне да изкарат албум резачка с по простички песни тим Killers или връщане назад към класическото Мейдън звучене, каквото всички ние обичаме. А относно обложките - просто не мога да ги приема, особено сингъла! Като ги видях си казах що за боклуци? Дано вътре в плочата която трябва да си набавя да има по интересен артуърк и снимки на групата. Новия Еди определено е отвратителен според мен. Ще видим дали на сцената ще е по-интересен. И все пак по-важна е музиката и не толкова обложките.
Reply
Пичовете от Мetal Hammer са качили снимки от промо сингъла, който са получили днес.

[Image: maidenpromo1.jpg]

[Image: maidenpromo2.jpg]

[Image: maidenpromo3.jpg]
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Леле ле ле ле .... нямам търпение... уникално изглежда

Ще го пазя като очите си защото някой ден децата ми ще го набарат и ще го оцветят с пастели Big Grin......

Впрочем днес благодарение на мен 2-3 пъти завъртяха песента в The Black Lodge .... и възприемането й е много интересно ... всички се кефят.... тези които познават Maiden се втурват веднага да попитат аджеба какво е това... а тези които не харесват Мейдън, но се кефят, почват да чупят стойки след като разберат какво е... Песента управлява аз още повече и се изкефих на по питие и атмосфера
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dr. Feelgood Wrote:Пичовете от Мetal Hammer са качили снимки от промо сингъла, който са получили днес.

[Image: maidenpromo1.jpg]

[Image: maidenpromo2.jpg]

[Image: maidenpromo3.jpg]

Ох на мама, на това ако сложа ръчички, тази година може да почивам до края.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Ох на мама, на това ако сложа ръчички, тази година може да почивам до края.

Защо ли някак си не ти вярвам Big Grin
Reply
Наистина изглежда страхотно! Както самите те го описват като крастоска между комикс и стар 7" сингъл.

За тези, които не са успяли да станат вчера рано сутрин за интервюто на Steve и Janick, вече може да бъде чуто тук.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Здравейте на всички. Сега чух за първи път новия сингъл и честно казано не ми хареса особено. Знам, че това е първо слушане и трябва малко да свикна с нея, но с different world например далеч не беше така. Не звучи много мейдънски. По-скоро звучи като песен от соло-албум на Брус.
Обложката също много ме разочарова, защото за първи път това смело мога да кажа, че наистина не е Еди. на Х фактор и Virtual 11 изглеждаше много, много по-типичен, отколкото на тази. Ако това наистина е последният албум на Мейдън, щее наистина жалко, но и ще е жалко именно той да е последният им - в смисъл, че можеше да е доста по-в техен стил, а не толкова прогресивен. Одрязаният надпис също си мислех, че повече няма да се върне. Все още тепърва има да изчакаме да излезе албума де, но за съжаление малко или много съм разочарован.. Confusednivel:
Face up... make your stand and realise you're living in the golden years!
Reply
И аз да се оплача.
В офиса имам плакати на
Killers
Benjamin Breeg
A matter of life and death
Trooper
The early days
Brave new world
Death on the road
Somewhere in time

Е кажете ми как да сложа този Джугулатор до тях!?
Blush
Reply
Джими ми показа нещо доста интересно в сайта на SMF ..
пуснали са новият албум вече на предварителна продажба...

- Стандартния диск струва 25 лв което ме навежда на мисълта че е import

- Винила е на цена от 55 лв

- А най- интересното е лимитираното издание което е 35 лв и пише че е в специална метална кутия
Reply
добре звучи това
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)