Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NASA покани Iron Maiden в центъра Хюстън
#1
NASA и астронавтът MICHAEL J. MASSIMINO поканиха IRON MAIDEN в Космическия център в Хюстън
ТЕКСАС първи видя световното турне на
IRON MAIDEN “THE FINAL FRONTIER WORLD TOUR” и новия извънземен EDDIE!!

Поканени на VIP визита в световно известния Космически център NASA, астронавтът Michael J. Massimino коментира гостуването на четиримата от Iron Maiden: “Да ни посетят Iron Maiden беше много забавно. Беше удоволствие да се срещнем и те са големи фенове на космическата програма. Беше чест за NASA да бъде техен домакин и това Iron Maiden да са в Космическия център е голяма морална подкрепа за целия екип на NASA.”

Вокалът на бандата Bruce Dickinson: “Изглежда, имаме много фенове в NASA и беше истинско удоволствие да се запознаем с някои от тях, особено, разбира се, с топ астронавта, направил няколко разходки в космоса. Да чуем от първо лице историята и опита на Майкъл беше омагьосващо. Той ни разведе из Космическата станция и совалката и доста близо до невероятната ракета Saturn-5. Феновете, които работеха в Контролната зала за мисии дори бяха сложили снимки на бандата ни на огромните екрани, където обикновено следят и се вижда излитането на ракетите! Върхът без съмнение беше Apollo Room, откъдето са се координирали кацанията на Луната, това си беше като машина на времето. Да видиш оборудване, което в сравнение със съвременната техника изглежда семпло, удивително е как са го направили. Всеки един от нас дори се качи, летя и приземи Космическата совалка на симулатора, истинско вълнение. Почувствахме се много привилегировани и се надяваме, че Майкъл и всичките ни фенове в NASA са се забавлявали на нашето шоу в Хюстън, както и ние на посещението ни там.”

Iron Maiden откриха своето силно чакано турне в Северна Америка “Final Frontier Tour” с шоута в Далас, Хюстън и Сан Антонио, свирейки пред над 36,000 тексаски фенове.

The Dallas Examiner написа, “Феновете в Далас бяха първите, които чуха парче от новия албум на живо: ‘El Dorado’ беше посрещнато с голямо вълнение. И ако съдим по тази песен, новият албум на Maiden ще ни срита задниците!”

“Те бяха просто удивителни и публиката ги обожаваше – от най-младите (видях деца на не повече от десет години и дори по-малкиWink до най-големите. Феновете на Maiden са различни, но всички заедно идват за едно – истински хеви метъл!”

“The Final Frontier North American Tour “ определено е един от най-големите успехи, постигани за лайв шоута в Америка това лято, с очаквания да привлече над 350,000 души за 25 шоута, включително над 25,000 фена в Сан Бернардино, Калифорния (тази съботаWink и Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк (през юлиWink, последното шоу разпродадено преди седмици.

Мениджърът на групата Rod Smallwood: “Върнахме се тук заради обещанието си към нашите северноамерикански фенове и супер многото хора, които дойдоха да ни гледат преди две години, но това турне сега ще ни отведе дори на следващо ниво. Температурите в Тексас минаваха 90 градуса (90 по Фаренхайт = 32,2по ЦелзийWink, но дори това не спря хилядите фенове. Нямаме търпение за предстощите седмици с концерти. Благодарим на всички прекрасни фенове в Тексас, които ни дадоха страхотно начало на турнето!”

Името на тура идва от новия студиен албум на бандата “THE FINAL FRONTIER”, който ще излезе на 16 август. Албумът ще бъде на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI с медийната сила на Z-Rock и Rolling Stone Bulgaria. Точно преди началото на турнето, бандата разкри обложката на албума и траклиста, както и даде уникалния шанс на феновете да си даунлоуднат безплатно новото парче “EL DORADO.” То беше на уебсайта на бандата ironmaiden.com, а гигантският трафик от фенове направо щеше да го срути.

Освен новата сценична продукция и извънземната светлинна конструкция, Тексас също така видя и дебюта на новото превъплъщение на небезизвестния талисман на бандата Eddie, сега в ужасяваща извънземна форма, бродещ по сцената, зъл, правещ поразии с китаристите, клатещ глава, тракащ с челюсти, плезещ език и водещ шумния край на концерта, който продължава почти два часа с класики, стари и нови парчета и тийзър към предстоящия албум с изпълнението на съвсем новата песен “El Dorado”.

След турнето в Северна Америка бандата ще дойде в Европа за серия шоута на големи фестивали и стадиони, след това ще има кратка почивка и те ще се завърнат отново с концерти в много държави през 2011.


[Image: ironmaidentexas.jpg]


# # #
На снимката:
От ляво на дясно – Michael J. Massimino (астронватWink, Bruce Dickinson и Nicko McBrain
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Благодаря за интервюто Нико. Wink Определено Мейдън много ще ни зарадвад догодина. Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)