Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coming Home
Fuck,пак CDR промо.Писна ми,няма ли най-сетне нещо истинско да излезе.
Reply
Това поне за мен е напъъъъълно излишноConfusedad:Като се почне от обложката..... та до версията на песента. Липсват ИДЕЙ ли, к'во? До такава степен,че да затворят сайта си??? Ако ми каже някой че е за кинти, повярвяйте ми групата ги има в изобилие така,че да се е пенсионирала преди десетилетие:crying: Мисля, че песента от албума си е добре и така,а пък радиата (или КевинWink да си е съкращават колкото искат,ако решат да е пускат. Можеха спокойно да пуснат един Live клип. Някакъв бонус материал към сингъла... Ама кой съм аз,че да давам такива тъъъпи идеи? Обложката е уникална:eusa_clap:Това ще ми бъде едиственото нещо, което ще си го купя и няма да го разпечатя:blink:
Up The Irons!:edtroop:
Reply
Обложката наистина е под всякаква критика. Не знам какви са причините да не се вложи никакво старание за нея. За радио едит версията вече си казах мнението. Не съм я слушал, но на 99% съм убеден, че няма как да се е получила по-добре от оригинала.
По въпроса за кинтите. Първо, никой не отказва допълнително пари. Но това, че музикантите си имат достатъчно кинти не означава, че тези около тях - мениджъри, звукозаписна компания и т.н. имат достатъчно или по-скоро не искат да спечелят още доооооооста пари от марката Мейдън.
В последните години, благодаение на повторния си и дори по-значим възход от този през 80те, Мейдън се превърнаха в златна кокошка за музикалната индустрия.
Нека да направим справка колко "странични" официални музикални неща издадоха през последните 10 години. Това са 7 ДВДта, 3 "best of" компилации, 4 лайф албума и 1 бокс сет. Това са мноооооооого пари. Нямам представа колко от тях стигат до групата, но тези около тях и най-вече ЕМИ печелят яката кешовица.
Да не говорим за всякакви странични неща с марката Мейдън. Аз като гледам странните придобивки на колегите от фен-клуба и форума си изградих мнение, че да си колекционер на Мейдън в момента стана почти толкова трудно, колкото и да си колекционер на KISS.
И в този ред на мисли, Coming Home е най-подходящата зарибявка за по-широката публика да си купят албума на Мейдън. Радио версията дава възможност за повече ефирно време и... машината за пари си върви. Това е положението.
Както стана практика в последните години, групите си печели кинти най-вече от турнета, а парите от другите благинки отиват... в нечий друг джоб.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Не мога да разбера защо не излизат сингли от този албум.Тези промо простотии направо ми писнаха и съм втрещен как се дават по над 100$ за CDR с една песен.Това е безумие и се съмнявам,че групата има нещо общо.Даже имам идея-защо и ние да не издадем някое промо.Обложката надали ще ни затрудни,CDR колкото искаш,може би най-трудно ще изберем коя песен да издадем.Пускаме диска като специално Maiden издание за българските фенове-500 броя и гледай к'ви кинти ще падат.Аз смятам,че се гаврят с нас-феновете....
Reply
guberman Wrote:Не мога да разбера защо не излизат сингли от този албум.Тези промо простотии направо ми писнаха и съм втрещен как се дават по над 100$ за CDR с една песен.Това е безумие и се съмнявам,че групата има нещо общо.Даже имам идея-защо и ние да не издадем някое промо.Обложката надали ще ни затрудни,CDR колкото искаш,може би най-трудно ще изберем коя песен да издадем.Пускаме диска като специално Maiden издание за българските фенове-500 броя и гледай к'ви кинти ще падат.Аз смятам,че се гаврят с нас-феновете....

Не съм съгласен. Английските промо цд-арки със 7" корици са произведение на изкуството. Ако си ги виждал на живо и пипал, ще знаеш защо. Надценени са, но ще се превърнат в огромна рядкост след няколко години, но по-важното е, че са красиви.

По отношение на останалите мнения- хора, това е промо, не е за феновете и не се продава по магазините. целта е да стигне до радиата и да се пуска. там се изпращат тези дискове. Радио-едитът е направен с тази цел, никоя радио станция няма да пусне парче над 3-4 минути. Самите радиа не могат да правят собствени едити и ако групата иска да звучи, прави едит и го разпространява.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
А, да, Боби, и да издадеш нещо в 500 екземпляра, то ще е чисто и просто бутлег. Тези ЦД.ари се познават лесно и са оригинални. Имат матричен код, който е идентичен. Едва ли ще смъкнем много пари от нещо, направено от нас.
Сингли не издават за феновете, защото вече никой не ги купува покрай i-tunes.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)