Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starblind
Dr. Feelgood Wrote:Мистичната атмосфера е смразяваща. Някои откриват в песента асоциации с Infinite Dreams. Аз лично споделям мнението на Кико за The Prophecy като може би бих добавил към тази смес и песента SSOASS.

С две думи - пълна лудница! Песента си е 10 от всякъде. :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Едит: намерих интересна информация за китарните сола в песента. Не знам до колко е вярно, но един пич откри седем, шест, от които са на Ейдриън. ВЕЛИК!!!

Take my eyes for what I've seen
I will give my sight to you
You are free to choose whatever
Life to live or life to lose

Просто прекрасно....

Казвам за пореден път - Ейдриън е космически великан!
Reply
Ейдриън дъ грейт! (:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
[Image: iron_maiden___starblind___fanart_by_stan...2xudgu.jpg] да не би Starblind да е втория сингъл от The Final Frontier Rolleyes:edflame:
ЕДИт: не знам как да я уразмеря
Reply
Werfgh Wrote:[Image: iron_maiden___starblind___fanart_by_stan...2xudgu.jpg] да не би Starblind да е втория сингъл от The Final Frontier Rolleyes:edflame:
ЕДИт: не знам как да я уразмеря

Не. Това не е официална картинка. Някой фен я е направил. Синглите са два- Еl Dorado и TFF , но нито един от тях не излиза на пазара физически. Единствените дискове са промоционални.

[Image: l_e28346802f1e490c961825e5d2be3210.jpg]
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Малко Офф:
Нека се изразя така:
Повечето от вас знаят за мойте "вещерски"..способнности..а бе знаете, че имам много странни сънища, които познават, показват и т.н.

Е снощният бе такъв, от много отдавна не съм сънувала Maiden. Снощи на уше в една стая , с няколко фена (не помня кои бяха тамWink Bruce и Adrian ни изпълняваха акустично тази песен,докато приятелски си говорихме и се смяхме с тях. Което ме навежда на мисълта, защо точно тази песен сънувах, че я свиреха? Мисля си, че или значи че ще бъде в сетлиста до година, или някой иска да ми каже нещо с тази песен.
Reply
След множество преслушвания,мога да кажа,че Starblind и The Talisma са двата сапфира в албума.Просто гениални песни.
Най-много слушам The Alchemist ,но Starblind с този текст е просто съвършенство.Няма грешка в тази песен.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Здравеите на всички на мен целиа албум ми харесва трепач е . Няма слаба песен -MAIDEN е все пак:rockdevil::edhorns:
Reply
И ти си трепач. Нямаш слаб post ! UP THE IRON ! :rockdevil:
Reply
Благодаря ти нека IRON MAIDEN да бъде с теб UP THE IRON :rockdevil::edhorns::eusa_clap:
Reply
Един от гвоздеите в албума. Стоманен гвоздей. Качих си я и на мобилния и до работа и обратно я слушам последно време- когато автобуса не дрънчи като стара тенекия. Отново и отново. Не искаш да свършва.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)