Threads: 4
Dr. Feelgood Wrote:Мистичната атмосфера е смразяваща. Някои откриват в песента асоциации с Infinite Dreams. Аз лично споделям мнението на Кико за The Prophecy като може би бих добавил към тази смес и песента SSOASS.
С две думи - пълна лудница! Песента си е 10 от всякъде. :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
Едит: намерих интересна информация за китарните сола в песента. Не знам до колко е вярно, но един пич откри седем, шест, от които са на Ейдриън. ВЕЛИК!!!
Take my eyes for what I've seen
I will give my sight to you
You are free to choose whatever
Life to live or life to lose
Просто прекрасно....
Казвам за пореден път - Ейдриън е космически великан!
Threads: 5
Threads: 0
3rd October 2010, 18:41
(This post was last modified: 3rd October 2010, 18:44 by Werfgh.)
![[Image: iron_maiden___starblind___fanart_by_stan...2xudgu.jpg]](http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/f/2010/245/e/9/iron_maiden___starblind___fanart_by_stan_w_d-d2xudgu.jpg)
да не би Starblind да е втория сингъл от The Final Frontier

:edflame:
ЕДИт: не знам как да я уразмеря
Threads: 27
4th October 2010, 10:45
(This post was last modified: 4th October 2010, 10:48 by stiff.)
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 16
Малко Офф:
Нека се изразя така:
Повечето от вас знаят за мойте "вещерски"..способнности..а бе знаете, че имам много странни сънища, които познават, показват и т.н.
Е снощният бе такъв, от много отдавна не съм сънувала Maiden. Снощи на уше в една стая , с няколко фена (не помня кои бяха там

Bruce и Adrian ни изпълняваха акустично тази песен,докато приятелски си говорихме и се смяхме с тях. Което ме навежда на мисълта, защо точно тази песен сънувах, че я свиреха? Мисля си, че или значи че ще бъде в сетлиста до година, или някой иска да ми каже нещо с тази песен.
Threads: 18
След множество преслушвания,мога да кажа,че Starblind и The Talisma са двата сапфира в албума.Просто гениални песни.
Най-много слушам The Alchemist ,но Starblind с този текст е просто съвършенство.Няма грешка в тази песен.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Здравеите на всички на мен целиа албум ми харесва трепач е . Няма слаба песен -MAIDEN е все пак:rockdevil::edhorns:
Threads: 4
И ти си трепач. Нямаш слаб post ! UP THE IRON ! :rockdevil:
Благодаря ти нека IRON MAIDEN да бъде с теб UP THE IRON :rockdevil::edhorns::eusa_clap:
Един от гвоздеите в албума. Стоманен гвоздей. Качих си я и на мобилния и до работа и обратно я слушам последно време- когато автобуса не дрънчи като стара тенекия. Отново и отново. Не искаш да свършва.