Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Защо Шърли е некадърник..
Следя форума сравнително често... абе направо да си дойда на думата. Вижте това и другите ремикси които е направил човека : http://www.youtube.com/watch?v=fYQN2qm1ois

Един единствен албум звучи максимално добре от работата на Шърли. Яд ме е, че тоя глупак не може да стъпи на малкия пръст на Martin Birch, също на Мейдън, че не се усещат какъв некадърник продуцира шедьоврите им. Моля дайте и ваше мнение по въпроса, след като изслушате миксовете на човека от линка (цъкнете на името под клипа за да видите другитеWink.
Reply
Не съм съгласен. Работата на Шърли е обект на противоречия, но чак некадърник... Това е прекалено, според мен. Освен това, този нов "микс" на The Alchemist не е микс, а някакъв римастър. за да пресмесиш нещо, трябва да притежаваш оригиналните писти- нещо, до което едва ли някой има достъп просто ей така.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Ok римастъред дори да е по правилно, поне за мен звучи по-добре от оригинала и от всичко в предишния албум... Оставете The Alchemist, това е моя фаворит (понеже е бърза песен, основно мейдънските ми фаворити са бързи, а и въобще предпочитам спийд, траш изпълнения (Мейдън са номер 1, не ме разбирайте погрешноWink), изберете си вашия, прослушайте това, което е направило това азиатче и дайте обективно мнение, ако трябва прослушайте оригинал - римастър няколко пъти (доста хора тук твърдят, че новите песни не се асимилират от 1 слушане - е сега имате шанс да го докажете, ще изтърпите няколко римастъра известно време ако сте все пак негативно настроени към такива "изпълнения")... разбира се всеки си има вкус :eusa_whistle: .
Reply
Сериозно ли спорите за качеството на звука на МР3ойки качени в YouTube?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Не, разбира се. Big Grin
Току що сравних това нещо със звука на CD-то ми.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
И как е резултата Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Имам въпрос към gatts-приятел,ти във вас на каква уредба слушаш музика и към компютъра какви колони имаш?Няма как от you-tube да чуеш свестен саунд,това е несериозно.:eusa_think:
Reply
Да не би Andy Sneap или Peter Tagtgren да се е регистрирал във форума под псевдонима Gatts ? Като гледам има сериозни претенции, че много ги усеща нещата...
Reply
Клипът на азиатчето е с много добър звук.Наистина ми харесва,но това въобще не означава ,че Кевин Шърли не се справя добре.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Това момче просто си е поиграло с някои корекци (дилей,реверб и т.н.) и така е получил този резултатBig Grin За мен лично Kevin Shirley, трябва да смени групата или обратното. Излишно е да се спори... Пуснете си "Brave New World" и след това "A Matter Of Life And Death", разбира се и "The Final Frontier". Е, има ли напредък? Има, ама нещо като спад. Говорим за звученето,а не за музиката. Знаете ли колко много се зарадвах, когато разбрах къде ще записват новият албум? На същото място е записан "Piece Of Mind","Powerslave", както и от части "Somewhere In Time" (баса и барабанитеWink. Да не изпадаме в подробности. Kevin що не си е направил труда, поне тези албуми да вземе да ги чуе както трябва. Това човече има много, ама много да се учи от Martin Birch. Поне една школовка като колеги. Впрочем колко групи е продуцирал Kevin? Освен прословутите Dream Theater. Има ли нужда да изброявам групите от Martin? Как ли щеше да звучи "The Final Frontier" продуциран от Martin Birch?
Ама ще ме апострофира някоя умна глава, и ще каже: Ма, що ги слушаш бе?
Ха Ха хА Ха, (взето от El Dorado-1min.54sec.) Еми, щото кръвта вода не става!
Up The Irons!:edtroop:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)