Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLAZE BAYLEY live in SERBIA
[Image: 149264_469402757279_811187279_5527566_1390623_n.jpg]

Ето сетлист, браво на Владо
Reply
А бррррррр още не мога да повярвам, че Блейз направи The Brave!!!! :rockdevil: Откъснах си главата...
Reply
Morticia Dickinson Wrote:А бррррррр още не мога да повярвам, че Блейз направи The Brave!!!! :rockdevil: Откъснах си главата...
Разкажи как си шамаросвала сърбите, че вече легенди се носят за теб :rockdevil:
Reply
Само аз ли не виждам FURUREAL в сетлиста който е снимал Владо?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Мдааааааа... наистина я няма.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
BlushBlush Е стига де, чак пък легенди. Просто ступах едни, които съвсем умишлено ни ръгаха и бутаха. Единия ме затисна и така и не можах да си освободя ръката, с която си държах чантата. Бутах, дърпах и нищо и накрая му вкарах два удъра в гърба и ме пусна Big Grin. И тамън като се освободих попаднах в едно малко пого и от там не можах да се измъкна та ми се наложи да се включа. Съответно влязох с шутове и юмруци..поразчистих ги и едно много услужливо момче ме гушна и ме измъкна. Big Grin Беше забавно. А докато бях "1 линия" тея дето все ни бутаха изядоха доста брутални шутове. Единия такъв шут му вкарах та не се бута 2 песни Big Grin. Хорат бяха яки, но бяха някакви 18 годишни деца, които бяха на концерт май за 1 път и не знаеха как се държат...е аз малко ги вкарах в час. Иначе като цяло сърбите са си пичове и доста любезни. (поне тея над 25). А организаторите бяха 2 момчета и 1 момиче..на по 20 години... :blink:

То не е за приказване, защото много хубаво впечатление ми направиха сърбите, но навсякъде има по 1 - 2, които не знаят как да се държат. Честно казано, не беше ама въобще брутална блъсканица, но заради масите пред нас беше супер не комфортно иначе щях да си изкарам до край.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:А бррррррр още не мога да повярвам, че Блейз направи The Brave!!!! :rockdevil: Откъснах си главата...

Аз пък не повярвах, в началото, в каква чудесна форма се намира. Видимо е отслабнал и през целия концерт беше повече от прецизен.

Нещо което ми направи впечатление беше, когато Блейз каза нещо от сорта: "There is no big record company. No EMI, no Sony Music... It's all about us and you". Това е човек, който се е докоснал до голямата слава, макар и в години, когато и Maiden и хеви метъла като цяло са били захвърлени в кюшето. И когато го гледах целия облян в пот, в това малко помещение, което даже не мога да нарека "клубче", на сцена 2 на 2, осъзнах нагледно, какъв труд хвърлят 99% от хеви метъл бандите, за да постигнат някакъв макар и частичен успех. Той много добре знае цената на хеви метъла!

Явно, че Futureal е била добавена на момента, като в крайна сметка на нея публиката буквално полудя и стана невъобразима патклама. Big Grin

А като се снимах с Блейз бях като някакво дете в сладкарски магазин... супер доволен и ухилен до уши. Big Grin Накрая му споделих нещо простично: "We are waiting for you in Bulgaria!", при което той пусна една усмивка. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Аз усмивка от него не видях, нито чух да каже нещо докато разписваше и се снимаше.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Аз усмивка от него не видях, нито чух да каже нещо докато разписваше и се снимаше.

За казване и аз не го чух. Big Grin А иначе пускаше някви леки усмивки от време на време, вместо приказки. Big Grin
Reply
М да, много добър концерт, Блейз се раздаде! Бая задушевна обстановка, която ако не бяха блъсканиците щеше да се превърне в неподправено изживяване, но и така беше повече от добре...Наистина Бейли беше в добра форма въпреки поосребрените бакенбарди, но освен тях си е същия както го помня от репортажа от София! Групата също беше на ниво-солото на мен он ди едж беше изсвирено едно към едно, което доста ме учуди,евала за което! Страшна екскурзийка си направихме и дано имаме повод за още някоя и друга съвсем скоро!
Бях резервиран относно сърбите ама като видях онази стена с черепите ми мина! Хората наистина бяха любезни.
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)