Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN БЪЛГАРИЯ ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН !!!
#1
Приятели и фенове, сайтът ни беше спрян през последната седмица за да можем да ви зарадваме с изцяло обновената му версия. Повече от 8 месеца, шепа от хора работихме за да можем да ви представим изцяло обновен сайт с много повече функции и съвсем нова концепция. Невъзможно е в няколко изречения да обясня точно колко много труд костваше и да се започне отначало всичко, но след като вече бяхме минали по този път беше определено доста по-организирано. От тук нататък можем да ви обещаем, че сайтът ще е много по-достъпен, много по-често обновяван, ще научавате новините за Iron Maiden първи и архивните ресурси ще са много по-достъпни и постоянно ще въвеждаме нови неща. Членовете на фен клуба ще могат да се възползват от сайта и с съответните привилегии на членове. Всичко, което е ново в сайта ще можете да научите по-долу . В новият сайт и форум e възможно да има грешки, но както винаги заедно ще можем да ги отстраним. За целта ако забележите нещо което не е наред със сайта или форума, моля пишете ни като ползвате следната форма или директно на новият ни e-mail: fanclub@ironmaiden-bg.com Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Огромни благодарности на Гергана Попова, Илиян Ковачев, Костантин Йовков и Димитър Тодоров. С които изкарахме много безсънни нощи през последните месеци, работейки по сайта.

Благодарности и на всички, които сте до нас.
UP THE IRONS !!!

[Image: bulgaria_new_site.jpg]

-----------------------------------------------------------------------

КАКВО Е НОВОТО НА САЙТА?

Ресурсите в сайта са абсолютно същите, които имаше и в старата вересия. Това което е ново, е че ще можем много по-бързо да го обновяваме и много хора ще могат да се занимават с публикуването на новини и информация, което ще го направи доста по гъвкав, и информационно насочен. Съвсем скоро ще стартира и онллайн магазин, чрез който ще можете да пазарувате мърчандайз на фен клуба или да се запишете към клуба онлайн. За тези, които са запалени по Facebook сме предоставили и бутонче "Share" с което лесно и бързо могат да споделят новини от нашия сайт в социалната мрежа.

[Image: newshare.jpg]

Новото за членовете на клуба, е че те разполагат с регистрации на сайта, което им позволява достъп до собствен онлайн профил (Досъпен и видим единствено от други членове на клуба).


[Image: newprofile.jpg]

В този профил членовете ще могат да следят до кога им е валидно членството, да сменят своята профилна снимка, да изпращат съобщения до други членове и да качват снимки в собствена профилна галерия.


[Image: newgallery.jpg]


Освен споделянето на новини членовете ще могат и да коментират всяка една новина.


[Image: newcomment.jpg]

Това е накратко и за сега. Постоянно ще пускаме нови и нови неща, които се надяваме да ви харесат.


Ако имате въпроси пишете Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Екстра се е получил сайта! Браво на всички :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
#3
Айде честит нов сайт на всички!!! "Отдолу" са залегнали толкова много промени, които ще направят сайта много по-интерактивен и лесен за обновяване. Това наистина е ново начало за фен клуба, защото доста неща вече са добре структурирани и ще се предоставят възможности за развитие на много по-бързи обороти!
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
#4
Имам честта да ви поздравя за невероятната работа!Последния полвин час не съм откъснала очи от брояча!През това време си мислех за всичко през,което минахме заедно,за екскурзиите,за концертите,за учредителното събрание,за първата среща в Адамса...Разбрах колко важна част от живота ми сте вие,и че не мога без вас.Радвам се,че ви има,че ви познавам и че на света има хора като вас,които да създадат подобна организация за най-великата група!
Вие сте моята гордост!Прекланям се пред това,което сте сътворили,то е наистина гениално!Всяка една част от него е направена с много труд,усилия и не на последно място с много любов и желание!
АПЛОДИСМЕНТИ!!!!!!!!!!!!
Нико Президент!Гери Министър Председател!:rockdevil:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
#5
Поздравления!!! Smile
Reply
#6
Поздравления и от нас,страхотен сайт,направо уникален.
Да кажа "Браво" не е достатъчно.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#7
Браво и благодаря Smile
:eusa_clap::eusa_clap::eusa_clap:
Reply
#8
:eusa_clap::eusa_clap::eusa_clap:
И от мен Smile
Reply
#9
Радвам се че ви харесва.. ако имате някакви въпроси или нешо не е наред с членството ви .. пишете ...

Също така това което е ново е че е качена информация за The Final Frontier
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#10
Да, ако има нередности с членство..примерно дата на изтичане, а в сайта е написана друга, моля пратете ми лично да я оправя. Ако по случайностр на някой съм му прекратила членството преждевременно, се извинявам и да ми прати отново до кога му е валидно. След няколко дни вече всеки ще получава извсетие/предизвестие или тук на лично, или по пощата че членството му изтича/ е изтекло и съответно какво трябва да заплати..докога и т.н. . Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)