Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN БЪЛГАРИЯ ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН !!!
Честито UP THE IRON:rockdevil::eusa_dance::eusa_clap::edhorns:
Reply
Поздравления! Сайта изглежда чудесно и е видимо освежен, адмирации за добре свършената работа! :eusa_clap:
Reply
Да напомня...логването на сайта става по следния начин...
В горното после пишете имейла си, който сте го писали във формата за фен клуба. А долу се пише номера на картата ви.
Reply
Страхотна работа! Имам молба. Понеже напоследък нещо не можем да се виждаме често, да ми пратите на лична номера на членската ми карта, поне да си вляза в профила. Благодаря предварително.Smile
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Браво и от мен, само една малка забележка на прима виста,... на информацята относно новия албум на групата и по конкретно в секция "Песните в The Final Frontier" е пропусната Starblind:rockdevil:
Reply
jorro Wrote:Браво и от мен, само една малка забележка на прима виста,... на информацята относно новия албум на групата и по конкретно в секция "Песните в The Final Frontier" е пропусната Starblind:rockdevil:

Ще си позволя да отговоря, защото аз отговарях за този материал.
Достоверна и разбираема информация за Starblind НЯМА !!!

Като се появи ще я добавим. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)