11th December 2010, 13:53
Честито UP THE IRON:rockdevil::eusa_dance::eusa_clap::edhorns:
IRON MAIDEN БЪЛГАРИЯ ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН !!!
|
11th December 2010, 13:53
Честито UP THE IRON:rockdevil::eusa_dance::eusa_clap::edhorns:
11th December 2010, 15:28
Поздравления! Сайта изглежда чудесно и е видимо освежен, адмирации за добре свършената работа! :eusa_clap:
12th December 2010, 12:31
Да напомня...логването на сайта става по следния начин...
В горното после пишете имейла си, който сте го писали във формата за фен клуба. А долу се пише номера на картата ви.
21st December 2010, 23:35
Страхотна работа! Имам молба. Понеже напоследък нещо не можем да се виждаме често, да ми пратите на лична номера на членската ми карта, поне да си вляза в профила. Благодаря предварително.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
23rd December 2010, 20:36
Браво и от мен, само една малка забележка на прима виста,... на информацята относно новия албум на групата и по конкретно в секция "Песните в The Final Frontier" е пропусната Starblind:rockdevil:
23rd December 2010, 20:46
jorro Wrote:Браво и от мен, само една малка забележка на прима виста,... на информацята относно новия албум на групата и по конкретно в секция "Песните в The Final Frontier" е пропусната Starblind:rockdevil: Ще си позволя да отговоря, защото аз отговарях за този материал. Достоверна и разбираема информация за Starblind НЯМА !!! Като се появи ще я добавим.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |