Threads: 23
Прогнози, впечатления, отзиви, разочарования, ревюта и дебати относно това шоу нека попадат в тази тема.
Последният път, когато Iron Maiden са свирили на стадион Олимпийски в Москва е било на 19 Август 2008, по време на турнето Somewhere Back In Time.
Сетлистът е бил следния:
1. Аces High
2. 2 Minutes to Midnight
3. Revelations
4. The Trooper
5. Wasted Years
6. The Number of the Beast
7. Can I Play With Madness
8. Rime of the Ancient Mariner
9. Powerslave
10. Heaven Can Wait
11. Run to the Hills
12. Fear of the Dark
13. Iron Maiden
Encore:
14. Moonchild
15. The Clairvoyant
16. Hallowed Be Thy Name
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Остават пет дни до началото на новата част от турнето и както знаем на първия концерт се разбират 95% от нещата, които ще се случват и за напред. Нека тук да си чешем езиците до тогава, за да не затрупваме основната тема.
Отново мисля, че е добра идея да си спретнем един Play By Play на 11ти. Предния път бяхме 3-4 човека, но тогава имаше технически проблеми със сайта, така че този път и предвид много приемливия начален час, би трябвало да се съберем бая орляк и да стане яко шоу
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 16
О, бъди сигурен че аз съм на линия и ще се ровя в официалния форум!!
Threads: 27
Имам силен агент в Москва на концерта. Ако има турбук или ивентшърт, ще ги имам до две седмици след това. Всъщност, ивент няма да има, знам го от вътрешен източник.
Малко ме е яд, защото смятах да посетя Москва за този концерт, но работния ми ангажимент не съвпадна с тази дата. Сет листа ще го науча на другия ден. Като се наспя.
Трите нови песни са ясни. Четвъртата ще е Starblind според мене. Ще видим.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
stiff Wrote:Имам силен агент в Москва на концерта. Ако има турбук или ивентшърт, ще ги имам до две седмици след това. Всъщност, ивент няма да има, знам го от вътрешен източник.
Малко ме е яд, защото смятах да посетя Москва за този концерт, но работния ми ангажимент не съвпадна с тази дата. Сет листа ще го науча на другия ден. Като се наспя. 
Трите нови песни са ясни. Четвъртата ще е Starblind според мене. Ще видим.
Хо-хо Дано да си прав за Starblind :rockdevil:
Threads: 14
Dr. Feelgood Wrote:както знаем на първия концерт се разбират 95% от нещата, които ще се случват и за напред
Само да ти поправя цифрата на 100%
kosio Wrote:Само да ти поправя цифрата на 100%
Нарочно не написах 100%, защото имаме пресен пример от преди година.

На първия концерт в Далас беше свирена Brighter Than A Thousand Suns за пръв и последен път през 2010.

Просто понякога, колкото и мега рядко да се случва при Мейдън, може да станат някакви промени
Threads: 387
Country:
Трябва да намерим TWEETER профилът на някой и да го следим обикновенно много хора tweet-ват от телефоните си направо като почне някоя песен
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Dragontear Wrote:Трябва да намерим TWEETER профилът на някой и да го следим обикновенно много хора tweet-ват от телефоните си направо като почне някоя песен 
Прав си

Но, аз имам от предния път два надеждни форума, където на 100% ще има PBP, а и в официалния форум със сигурност ще има

Всъщност със сигурност... ако някой добър руснак или посетител на коцнерта се усети да щрака.
И от сега да кажа... много е вероятно сетлиста отново да "изплува" часове преди концерта. Ако това се случи, аз отново ще се въздържа да го видя предварително и ще си чакам песен по песен. Ще помоля и никой да не го поства предварително, но това пак ще го спомена ден преди концерта.
Threads: 18
Аз лично прогнозирам следния сет-лист:
1. Satellite 15...The Final Frontier
2. El Dorado
3. Wrathchild/The Trooper
4. These Colours Don't Run
5. The Talisman
6. The Reincarnation of Benjamin Breeg
7. Dance Of Death
8. Blood Brothers
9. Starblind/WTWWB
10. No More Lies
11. Brave New World
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. The Number Of The Beast
15. Hallowed be thy name
16. Run To The Hills
По 2 песни от новите албуми (4 от от TFF) и някои от избраните класики,смятам,че би било логично.
Иначе,бих се радвал на повечко нови песни и ако може в encore-a да вмъкнат някоя друга по-забравена класика.Примерно нещо от SIT

или защо не Afraid To Shoot Strangers (нулев шанс,ама аз да си кажа какво ми е на сърцето

или някоя друга изненада,която ни най-малко не сме очаквали.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop: