Threads: 387
Country:
Остават броени дни до началото на втората част от
The Final Frontier World Tour. ED FORCE ONE вече е готов и чака дата 11 Февруари за да поеме към Москва, където ще е и първата дата на групата за тази година. Очакваме в близките дни да бъдат оявени още доста вълнуващи дати. Ще ви държим информирани за началото на турнето и евентуалният сетлист за 2011.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 5
Селиста на Кико ми се вижда доста логичен. За Афрейта и аз много се надявам, ама едва ли. Скоро ще разберем, вече нямам търпение. 4 дни остават.
Threads: 23
Кико Wrote:Аз лично прогнозирам следния сет-лист:
1. Satellite 15...The Final Frontier
2. El Dorado
3. Wrathchild/The Trooper
4. These Colours Don't Run
5. The Talisman
6. The Reincarnation of Benjamin Breeg
7. Dance Of Death
8. Blood Brothers
9. Starblind/WTWWB
10. No More Lies
11. Brave New World
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. The Number Of The Beast
15. Hallowed be thy name
16. Run To The Hills
Еми да, това ще е в общи линии с 2 забележки от моя страна - Coming Home, която си мисля, че може да цъфне дори в биса и 2 Minutes To Midnight, която си мисля, че ще се завърне за сметка на някоя по-нова песен или RTTH.
Wrathchild обезателно не искам да я изпълняват...
Радвам се на оптимизма ти за Starblind

Песента заслужава да бъде свирена на живо
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Всъщност според мен Coming home е една от най-сигурните песни, които ще чуем на концерт. Просто тя си е комерсиална и е направена с тази цел.
Threads: 18
Да.Точно се чудех какво пропуснах.
Coming Home е задължителна според мен като може би ще е в по-начална фаза на концерта,на мястото на The Talisman,а самият "талисман" да се измести на мястото на Starblind(сори Илияне

.
Аз лично също много се надявам на Starblind,но имам опасения,че може да я пропуснат...въобще от тоя нов албум,само Isle Of Avalon,Mother Mercy и TMWWBK не бих искал да чуя или по-скоро - безразлично ми е дали ще чуя.Всички останали песни са размазвация.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 16
Аз също си мисля,че ще са The Final Frontier", "El Dorado", "Coming Home", "The Talisman"/"Starblind" - тази даже сънувах,че я правят.
Но на мен ми се иска "When the Wild Wind Blows", това би било :blink: ....брр.. леле единствената песен , която искам да я имам в сета е тя. Другите не ме е грижа и нямам претенции. Обаче, ако направят от DOD No More Lies и Rainmaker...мисля,че ще се самозапаля след концерта.
BTW
http://www.youtube.com/watch?v=VXIJrRuA3HM
Morticia Dickinson Wrote:Обаче, ако направят от DOD No More Lies и Rainmaker...мисля,че ще се самозапаля след концерта.
Мисля си, че, за да направят Rainmaker, трябва да стане някаква малка революция.

За съжаление, Wildest Dreams (най-вероятно

ще си остане първия им избор за бърза песен от DoD и занапред...
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Morticia Dickinson Wrote:Но на мен ми се иска "When the Wild Wind Blows", това би било :blink:
Да, това ще бъде грандиозно, такива песни звучат уникално на живо. Но за жялост вобще не ми се вярва да се случи.
Morticia Dickinson Wrote:Но на мен ми се иска "When the Wild Wind Blows", това би било :blink:
Аз съм сигурен, че ако решат да правят WTWWB в Москва, в началото на песента 80% от хората ще си помислят, че започва Alexander the Great и 10 секунди по-късно след като е преминала еуфорията ще псуват, че не е тя
Threads: 18
А представяте ли си верно един Сашо Величков да тръснат!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop: