Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия
Баси якото....!!!!!11 И да отбележа Брус, за пръв път от толкова години излиза със стойка за микрофон!!!

Едит: Да махнем съмненията за сетлиста. : [Image: 179827_10150100587160857_553775856_68947...2807_n.jpg]

Edit:

The Trooper

The Evil That....fuckin` brilliant!!!!!!!!!!!!!!!!11

Hallowed Be Thy Name

Iron Maiden

The Number Of THe

Part Of Blood Brothers
Reply
Да махнем съмненията и да пребием този!Big Grin

Гер, мерси за всичките неща, клипове, снимки и тн.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
А ще си вземем и ние...Усилено следя за видео на Талисмана и за снимка на тениските. Леле не мога да си представя как ще се чувствам в София в края на концерта..сигурно ще бъда като 2007...ще се клатушкам напред назад и ще плача Big Grin. Едно е да ги гледаш оп света, друго си е вкъщи. На тея бастуни сигурно им е омръзнало 4 години подред да ни гледат знамето Big Grin

Edit:
Part Of El Dorado

Едит2:
Some Running Free - but not really

Edit3:
23 minutes of concert
Reply
Да Гери и аз това си мислех!Най-забавното е,че 2007 и аз бях в същото състояние, сега поне ще си изпадаме заедно!Smile)))Страшни клипчета.
Reply
Част от Талисмана!!

Ох като ги гледам нямам вече грам търпение, ама грам....преди си чаках спокойно а сега...

2 минути

Първите снимки!!

[Image: 2vtzjbp.jpg]
[Image: 2lo6iwz.jpg]
[Image: hrn8f5.jpg]
[Image: nxriis.jpg]
[Image: 2q0rsz5.jpg]
[Image: 57381.jpg]
[Image: 57355.jpg]
[Image: 57373.jpg]
[Image: 57377.jpg]
Reply
Такам, да взема да се изкажа и аз освен...

Първото и най-важно е, че съм супер доволен, че се сбъднаха очакванията и Талисмана присъства в сета!
Доволен съм от връщането на Ивъла и Трупъра, но като цяло съм разочарован от липсата на креативност и на дори едно по-нестандартно парче! Липсата на нещо от АМОЛАД също не е сред нещата, които ми харесват! Радващо за мен е отсъствието на супер дразнещата "Трчи по баиро" (както вика ДжимиWink, ако го нямаше и адски писналия ми Нъмбър щеше да е идеално!

П.П. Голямата ми мечта, свързана със сет. си остава да чуя "Dream Of Mirrors" на живо, дано някой ден имам това щастие!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Имайте в предвид, че това им е третият концерт в Москва..евър..оттам тръгват към страни, в които не са били никога...така че има шанс за Европа сета да е малко променен.
Reply
Така е, може да има 1-2 промени, но основата е тази!Иначе Гер снимките са невероятни, златна си!
Reply
Впечатлeн съм от интрото. Доста добре са го барнали! :edtroop:

WTWWB звучи убийствено. :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

За останалите песни е ясно на какво ниво са. Smile

И като цяло моето обобщение е: докато миналата година сета беше блаженство за всеки дай-хард фен на групата, сега той е силен, но стандартен. По-балансиран с добре познати песни, което ще се хареса на масата, но ... до там. Естествено, че концертите ще са много силни, но в това никой не се и съмнява. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Dr. Feelgood Wrote:По-балансиран с добре познати песни, което ще се хареса на масата, но ... до там.

Ами... задръстените мозъци вече започнаха да недоволстват, че имало толкова много песни от периода след 2000 г. За пореден път Maiden "няма да се раздадат" на наша територия, така ми се струва.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)