А ще си вземем и ние...Усилено следя за видео на Талисмана и за снимка на тениските. Леле не мога да си представя как ще се чувствам в София в края на концерта..сигурно ще бъда като 2007...ще се клатушкам напред назад и ще плача . Едно е да ги гледаш оп света, друго си е вкъщи. На тея бастуни сигурно им е омръзнало 4 години подред да ни гледат знамето
Първото и най-важно е, че съм супер доволен, че се сбъднаха очакванията и Талисмана присъства в сета!
Доволен съм от връщането на Ивъла и Трупъра, но като цяло съм разочарован от липсата на креативност и на дори едно по-нестандартно парче! Липсата на нещо от АМОЛАД също не е сред нещата, които ми харесват! Радващо за мен е отсъствието на супер дразнещата "Трчи по баиро" (както вика Джими, ако го нямаше и адски писналия ми Нъмбър щеше да е идеално!
П.П. Голямата ми мечта, свързана със сет. си остава да чуя "Dream Of Mirrors" на живо, дано някой ден имам това щастие!
Имайте в предвид, че това им е третият концерт в Москва..евър..оттам тръгват към страни, в които не са били никога...така че има шанс за Европа сета да е малко променен.
И като цяло моето обобщение е: докато миналата година сета беше блаженство за всеки дай-хард фен на групата, сега той е силен, но стандартен. По-балансиран с добре познати песни, което ще се хареса на масата, но ... до там. Естествено, че концертите ще са много силни, но в това никой не се и съмнява.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Dr. Feelgood Wrote:По-балансиран с добре познати песни, което ще се хареса на масата, но ... до там.
Ами... задръстените мозъци вече започнаха да недоволстват, че имало толкова много песни от периода след 2000 г. За пореден път Maiden "няма да се раздадат" на наша територия, така ми се струва.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]