Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия
stiff Wrote:Ами... задръстените мозъци вече започнаха да недоволстват, че имало толкова много песни от периода след 2000 г. За пореден път Maiden "няма да се раздадат" на наша територия, така ми се струва.

Оооо това е вън от съмнение. Щом 5 песни от нов албум в сет на турне, промотиращо този албум, се струват прекалено много на някои хора, работата е ясна. Maiden отново "ще останат длъжници на българската публика" и "ще трябва да се реваншират" на следващия концерт Big GrinBig GrinBig Grin
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Тур тениската с "прочутия" гръб с датите.

[Image: bWp7YS3p.jpg]
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

!!!!!!!!! Баси мамата!!!!!!!!!!!

А на тея дето не им харесва сетлиста, мога да им кажа какво да правят с майките си!! Аман от недоволни...Защо свирите нови песни?? Защо свирите само класики? Защо тоав, защо онова...ми защото така са решили бе майка ви *****. Аз съм доволна..който има претенци, да ги беше гледал миналите години. Организирахме екскурзии 2008,2009 и 2010 .. с уникални сетове...

ОПА

MORTI Е
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
stiff Wrote:....За пореден път Maiden "няма да се раздадат" на наша територия, така ми се струва.

Ами, майната им на тези разбирачи. Big Grin :rockdevil:

иначе, тенсиската се е получила много добре според мен
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Гер бе, удър ще ми докараш, ебаси клипа, невероятен е и е толкова отблизо, направо потръпвам!!!!!!!!!!!!!!!
Иначе веднага стана ясно кой еBig Grin
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Във форума на официалния фен клуб вече се появиха първите съмнения, че The Talisman може и да не остане в сет листа. Наистина Брус много се зори, то се вижда. А има пред себе си цяло световно турне... Не знам. :eusa_think:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Във форума на официалния фен клуб вече се появиха първите съмнения, че The Talisman може и да не остане в сет листа. Наистина Брус много се зори, то се вижда. А има пред себе си цяло световно турне... Не знам. :eusa_think:

Същото си мислех и аз. Определено не му е леко. Времето ще покаже. :eusa_think:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Честно да си кажа,евентуалната липса на Талисмана няма да е голяма загуба-поне за мен. Предлагам да я заместят с The Loneliness Of The Long Distance Runner . п.с. не че ще е по-лесна за Брус...:devilsmiley:
Reply
Да, Талисмана е трудна песен, особено като го гледам как се зори с нея, но я прави страхотно...Ако падне от сета ще ми е ужасно мъчно...Харесвам я прекалено много.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Да коментирам видеото на вятъра - Стив се кефи направо величествено
:rockdevil:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
5 Guest(s)