Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия
Хахахахах ^

Мене ми е малко съвестно де, ама Big Grin да са смогнали навреме.

Ох следващата дата е чак на 15-ти...пфф Искам да знам дали Талисмана остава. Брус се справя толкова добре,че ще е грехота да го махнат.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Хахахахах ^

Мисля, че анонсирането на Сонисфиърите не става хаотично, а по схема, която се спуска от централно място.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Хахахахах ^

Морти, няма защо да ти е съвестно. Оповестяването на датата според мен е едно от най-значимите събития и неща, които са се случвали и реализирани под името "Iron Maiden Bulgaria" за тези 3 години от съществуването на фен клуба!!! В днешно време трябва да се работи качествено във възможно най-кратки срокове, а откриването на тази снимка е точно пример за качествена и бързо свършена работа! Отново едно евала от мен. Smile

А за Талисмана, аз не вярвам изцяло да отпадне. Най-много да започнат да го въртят с друга песен.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Според мен няма,Брус е подчертавал неведнъж ,колко харесва тази песен,така че не смятам,че ще я сменят.
По-скоро имам съмнение дали Wicker Man ще остане...някак си тая песен по средата на сета,не ми се връзва.Тя си е откриваща,но кой знае...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Имаме едно запитване към Стифф и Тоянчо дали БЕС са ни много бясни ? Big Grin

Ами според мен единствените, на които могат да се сърдят са самите Iron Maiden, тъй като са били така нахални да си пуснат в продажба тениските с българската дата, а не са изчакали BEC да се наканят да я обявят официално. За щастие, вече не сме 68-ма, и в ерата на интернет, ако си истински професионалист, трябва да отчиташ подобни "заплахи" тайната ти да бъде разкрита. SORRY!!! Smile))))
Reply
Малко ме по успокоихте, сега ще мога да подходя рационално :Р

Иначе Гавариет Москва

Снимки 1

Снимки 2

Снимки 3

Аз лично си харесах тази.
[Image: 3845-7.jpg]

Тази
[Image: 3845-54.jpg]

И тази Smile
[Image: 3845-56.jpg]

Wooooow
[Image: 0_5a210_d7ae2988_orig.jpg]
Reply
Снимките са страхотни, коя от коя по-прекрасни, мерси Гер.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Много добри снимки,отлично та това са MAIDEN.:rockdevil::edhorns::eusa_clap:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)