Threads: 335
150 ЛВ !!!!!
Вече официално се подиграха с българския фен .. не че няма да ги дам парите но цената определено ме стресна
Хубавото е че много хора недоволстват от много неща и дано не е мазало... че незнам как ще издържа феновете на Slipknot
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 28
EvilDev Wrote:Честито! Имаме концерт на Maiden с 4 подгряващи за 150 лв ... да живее Цион. 
Slipknot и Alice Cooper съвсем спокойно могат да бъдат и хедлайнъри, така че това не е много вярно. Друг е въпросът, че цената е прекалено висока. Сега да видим Турция и да планираме ходенето.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 23
Ае живи и здрави да сме. Това е положението. Парите ще се дадат.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 0
Scream for me, Bankya!
Ахахаха, аз съм доволен, че няма да е на стадион, дано има по-фестивална атмосфера

Тоя път 150 лв. не мисля да давам, ще сложа още 30 отгоре и ще купя два стандартни за мене и жена ми и съм екстра

А и надявам се и организацията за Гърция и Турция да е скоро, че да направим едно Балканско турне
COME ON YOU IRONS!
Far, far away...
Threads: 16
Мен ми харесва цената, защото я помислете при евтин билет колко фенове на маскираните ще има във front Of stage и как биха ни смачкали.
Threads: 28
Morticia Dickinson Wrote:Мен ми харесва цената, защото я помислете при евтин билет колко фенове на маскираните ще има във front Of stage и как биха ни смачкали.
Е, не, аз просто сравнявам с другите фестивали. Цените на тридневните евро фестивали са от 80 до 140 евро, но там има по 70 групи, а тук даваш 75 евро за пет. Иначе за фронта си права, но аз няма да се натискам там, ще си гледам като бял човек от седящо място. Това са 4 банди преди Maiden- не съм на 18 вече

А и най-вероятно ще имам работа зад сцената.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 14
С двете деца във фенпита
Трябва да се възпитават все пак...
Threads: 16
Хаха аз мисля само тук да изгледам от пурвите редове, че след Унгария още ми държи

. И аз вече не съм млада за да търпя говедата да ме мачкат. Иначе да много е, ама много но ми харесва.
Едит: Не искам да звуча като профан за това ще си замълча

...Отпред ще сме само дай хард фенове, без Пенко от долна Диканя, който до преди 10 минути се е наливал с домашната ракия.
Threads: 0
stiff Wrote:Slipknot и Alice Cooper съвсем спокойно могат да бъдат и хедлайнъри, така че това не е много вярно. Друг е въпросът, че цената е прекалено висока. Сега да видим Турция и да планираме ходенето.
То от БЕК разкриха, че Мейдън и Слипнот ще свирят пълни сетове...само Алис Купър със целия си театър ще му съкратят времето...мамка му, мразя Слипнот..Шитнот
Threads: 5
ДА ДА ДА ДА ДААААААА, Мейдън, Сликнот......... АААААА баси, ще се бутате в фен пита :rockdevil::rockdevil:
Чакаме и Турция, и да покоряваме Балканите :rockdevil:
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...