Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN В БЪЛГАРИЯ НА 21 ЮНИ
Dr. Feelgood Wrote:Това си е така. Про-Рок могат да направят най-смисленото интервю с него.

Съмнявам се, че може той да даде смислено интервю по темата. Дори журналистът да му зададе въпросите, които другите не задават, той пак ще почне да си говори неговите глупости и явно ще си остане неразгадан (поне официалноWink въпроса за отмяната, по-скоро ще остане версията, че причините са "независещи от тях".
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Maidencheto Wrote:Съмнявам се, че може той да даде смислено интервю по темата. Дори журналистът да му зададе въпросите, които другите не задават, той пак ще почне да си говори неговите глупости и явно ще си остане неразгадан (поне официалноWink въпроса за отмяната, по-скоро ще остане версията, че причините са "независещи от тях".

Под най-смислено имам предвид, че ще му се зададат най-смислените и подходящи въпроси. Той може на всеки въпрос да обяснява за миналогодишния сняг, но е едно, когато интервюто се върти около "размазващия концерт на Limp Bizkit", вулканичната вода на Ковърдейл и "нали няма да се откажете да правите такива събития", а съвсем друго, когато ти задават въпроси като:

-Защо само тук освен Гърция и Турция билетите (разделени на броя на групитеWink са толкова скъпи?
-Защо не успяхте да прогнозирате, че определянето на място като Банкя за провеждане на събитието ще отблъсне доста хора?
-Защо правите друг фестивал толкова скоро? Тоест вкарахте Sonisphere в пряка конкуренция със Sofia Rocks?
-Откога бяхте наясно, че Slipknot няма да свирят тук?
-Не смятате ли, че феновете заслужават обяснение, което да съдържа нещо повече от "независещи от Болкън Ентъртейнмънт причини"?
-Защо само тук падна този фестивал?

Това са част от предвидените за задаване въпроси (източник първата страница на новия Про-РокWink. Аз не чакам да си признае в прав текст, защото ми е ясно, че няма да го направи. Но поне може някой да му смачка малко самочувствието с правилни въпроси.

Btw, всеки може да изпрати въпроси на мейла на списанието - pro-rock@pro-rock.net
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Dr. Feelgood Wrote:Под най-смислено имам предвид, че ще му се зададат най-смислените и подходящи въпроси. Той може на всеки въпрос да обяснява за миналогодишния сняг...

Това имах предвид, че ще направи, жялкото е, че ако смяташе, че заслужаваме обяснение, щеше вече да го е дал, но нали ние сме виновни за пропадането на фестивала, та не ни е необходимо. Сега ще изпратя някой въпрос и аз на мейла.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Хей,знам само ,че на този тип хора като тях(визирам БЕКWink,ние феновете сме в очите им като 150 лв.на цяло,те това виждат.Изобщо не им пука за нас,въпроса е да има за тях.Да,ама не,този път нямаше.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
"Fan Club Iron Maiden Bulgaria" отвръща на удара... скоро!
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Dr. Feelgood Wrote:"Fan Club Iron Maiden Bulgaria" отвръща на удара... скоро!

Нямам търпение, да видя какво имаш в предвид Smile
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Е дойде време ЛъжиПетър да каже една истина-една от малкото изречени от него през последните месец два. След като налъга цяла България за логистични причини най-накрая изплю камъчето - липса на продадени билети. Е все пак да беше казал, че поради логистичните си причини за които е виновен само той нямаше фестивал. Кой нормален промоутър ще пусне билети от 90-150 лв и ще очаква да му се състои фестивала в България да не говорим за липсата на каквато и да е реклама. D-r feelgood е напълно прав, че няма как в рамките на месец да имаш една и съща аудитория на два еднотипни фестивала от които единия е наполовина по евтин. Да не говорим за лъжите му в ефира на З-рок, когато твърдеше че нищо не е канселирал а долнопробно е уговорил втория фестивал да бъде на армията защото както каза на другарката Елена след това нямало смисъл за Банкя като нямало да има сфера. Абе тоя човек наистина ни смята нас пършивите метълчета за най-простата сган на земята. Аз така като гледам и София рокс се превръща в един феноменален фестивал на който ще пресъстват не повече от 13 хил. човека. Печалбата ще да е голяма то се вижда - след като напълни джобовете миналата година с AC гръмотевичка DC таз година баланса ще да е подчертата. Аз предлагам да си пуснем една подписка към Фънки и Ко да си поканят Мейдън хем да покажем на хората,че все още си ги обичаме в БГ-то хем да сефтосаме новата зала. Да видим после кой не купувал билети. А на другарчето лъжливо аз лично мога да му кажа, че ако ще и звездите от небето да докара да му свирят на фестивалчетата в България пак ще са му толкоз зрителите - така не става с лъжа на всяка дума. Яд ме е да гледам рекламите на София рокс даже по телевизията - пълен бойкот толкоз.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)