Maidencheto Wrote:Съмнявам се, че може той да даде смислено интервю по темата. Дори журналистът да му зададе въпросите, които другите не задават, той пак ще почне да си говори неговите глупости и явно ще си остане неразгадан (поне официално въпроса за отмяната, по-скоро ще остане версията, че причините са "независещи от тях".
Под най-смислено имам предвид, че ще му се зададат най-смислените и подходящи въпроси. Той може на всеки въпрос да обяснява за миналогодишния сняг, но е едно, когато интервюто се върти около "размазващия концерт на Limp Bizkit", вулканичната вода на Ковърдейл и "нали няма да се откажете да правите такива събития", а съвсем друго, когато ти задават въпроси като:
-Защо само тук освен Гърция и Турция билетите (разделени на броя на групите
са толкова скъпи?
-Защо не успяхте да прогнозирате, че определянето на място като Банкя за провеждане на събитието ще отблъсне доста хора?
-Защо правите друг фестивал толкова скоро? Тоест вкарахте Sonisphere в пряка конкуренция със Sofia Rocks?
-Откога бяхте наясно, че Slipknot няма да свирят тук?
-Не смятате ли, че феновете заслужават обяснение, което да съдържа нещо повече от "независещи от Болкън Ентъртейнмънт причини"?
-Защо само тук падна този фестивал?
Това са част от предвидените за задаване въпроси (източник първата страница на новия Про-Рок
. Аз не чакам да си признае в прав текст, защото ми е ясно, че няма да го направи. Но поне може някой да му смачка малко самочувствието с правилни въпроси.
Btw, всеки може да изпрати въпроси на мейла на списанието -
pro-rock@pro-rock.net