Threads: 387
Country:
Според
"Дейли Мейл", бившият вокалист на
IRON MAIDEN Paul Di'Anno е вкаран зад решетките днес, след като е придобил чрез измама помощи за безработен, като твърдял,че е претърпял увреждане на нервите на гърба което го прави неработоспособен.
D'Anno бил спипан когато следователите получи анонимен сигнал, че той все още пее. След това намерили видео клипове и снимки в
YouTube и собственият уеб сайт на на
Di'Anno как той "енергично подскача на сцената, и пее за феновете по целия свят."
52 годишният Di'Anno, е осъден на девет месеца за измама в размер на 45,000 (приблизително 72 000 щатски долара
британски паунда. Певецът ще излежи най-малко четири месеца и половина от присъдата зад решетките, преди да бъде освободен под гаранция.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 23
Мдааааа, за съжаление, както и се очакваше го тикнаха зад решетките.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 0
Жалко...
ad:
Threads: 4
Жалко щеше да е, ако не си го беше заслужил. Според мен дори малко са му дали. Какво като е бил вокалист на Iron Maiden .. всички знаeм, че Di'Anno си е тоталната отрепка...
Threads: 0
EvilDev Wrote:Жалко щеше да е, ако не си го беше заслужил. Според мен дори малко са му дали. Какво като е бил вокалист на Iron Maiden .. всички знам, че Di'Anno си е тоталната отрепка...
+1
Най-доброто, което се е случвало на групата е разкарването му и взимането на Брус.
Threads: 4
Zerox Wrote:+1
Най-доброто, което се е случвало на групата е разкарването му и взимането на Брус.
Тука може да се спори много. Например, аз познавам хора, които обожават Пол, но не харесват Брус.
Както и да е, де. Въпросът е, че човекът(а не певецът
Пол Ди Ано не е от тези, които бих дал за пример за каквото и да било.
Threads: 18
EvilDev Wrote:Тука може да се спори много. Например, аз познавам хора, които обожават Пол, но не харесват Брус.
Както и да е, де. Въпросът е, че човекът(а не певецът Пол Ди Ано не е от тези, които бих дал за пример за каквото и да било.
Абсолютно съм съгласен с всичко, което каза досега!
Въпреки това, продължавам да мисля, че него има някаква харизма. Ролята на отрепка му седи перфектно. Има хора, които просто будят гняв и омраза с подобни постъпки, докато на него откровено му се кефя,макар да знам, че категорично не е прав.
Просто си има хора, родени да бъдат лоши момчета и да бъдат обичани заради това...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 387
Country:
Абе мисля че Пол си сбъдна мечтата....
Забелязвате ли че той до ден днешен си е Пол Диано ... и не е кривнал нито сантиметър от имиджа си. Винаги е бил такъв и винаги ще си бъде
За което му правя евала. След затвора той пак ще е на сцената и ще си прави парчетата на Мейдън без проблеми .. Новото е че журналистите вече ще има какво ново да го питат.
Това което различава Пол от всички останали е че той няма да се промени или да влезе в правия път след затвора .. и още повече няма да спре да прави това което е правил до сега.
Тои е истинския bad ass в рока а не всички хвалипръцковци които седят зад този имидж като Винс Нийл ..Аксъл Роуз или който и да е там
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 18
Dragontear Wrote:Абе мисля че Пол си сбъдна мечтата....
Забелязвате ли че той до ден днешен си е Пол Диано ... и не е кривнал нито сантиметър от имиджа си. Винаги е бил такъв и винаги ще си бъде
За което му правя евала. След затвора той пак ще е на сцената и ще си прави парчетата на Мейдън без проблеми .. Новото е че журналистите вече ще има какво ново да го питат.
Това което различава Пол от всички останали е че той няма да се промени или да влезе в правия път след затвора .. и още повече няма да спре да прави това което е правил до сега.
Тои е истинския bad ass в рока а не всички хвалипръцковци които седят зад този имидж като Винс Нийл ..Аксъл Роуз или който и да е там
Именно!
Пол е истински лошо момче,а не позьор и това малко или много го прави голям!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 5
Dragontear Wrote:Абе мисля че Пол си сбъдна мечтата....
Напълно те подкрепям! Особенно за последния абзац
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...