Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Книга: Steve Harris The Clairvoyant
#1
Басистът и основен двигател на IRON MAIDEN най-после има книга за него.
'Steve Harris The Clairvoyant' не е точно биография в класическия смисъл на думата - тоест не проследява живота на артиста хронологично, а по-скоро представя гледната точка на негови колеги, приятели и роднини, които разказват спомени, анекдоти и др.Автор ехърватският музикален журналист Стипе Юрас, който работи за един от най-големите фен сайтове на групата в света - хърватският maidencroatia.com.
Книгата вече излезе на английски и на хърватски, а през август предстои и португалско издание за португалския и необятния бразилски пазар.
'Steve Harris The Clairvoyant' е с обем 300 страници - формат A5. Може да бъде поръчана в сайта на автора чрез PayPal - доставки се правят в целия свят.
Сред хората, интервюирани в книгата са: Дийн Кар, Кийт Уилфорт, Пол Диано, Денис Стратън, Клайв Бър, Нийл Кей, Маркус Гроскопф, Блейз Бейли, Майк Кемп, Лорън Харис, Пол Антъни Куийн, Славен Билич - бивш играч на Уест Хам.

Стипе Юрас планира да напише подобна книга и за всеки от другите членове на IRON MAIDEN. Следващата му творба ще се казва 'Stranger In A Strange Land' и ще лъде посветена на живота и творческия път на Ейдриън Смит.

[Image: steve_harris_book.jpg]


Източник
http://radiotangra.com/?page=newss&lng=bg&nid=9948
Reply
#2
Браво. Познавам го тоя пич ог официалния фен клуб и си спомням колко време му отне начинанието- поне 3 години и нещо. Принципно, за себе си знам, че от такъв тип книги почти нищо ново не научавам, но може би ще я поръчам за да я имам. :rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#3
Също .. наистина евала и как клуба съпортва всичко... принципно и ние сме навити на такова нещо но тук никой няма да се захване

Списание искаме но никой не съпортва

Хаха .. истината е че имаме почти всичко за списанието без пари за отпечатването му Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#4
Аз също бих я поръчал, навивате ли се за обща поръчка.
Reply
#5
Dragontear Wrote:Хаха .. истината е че имаме почти всичко за списанието без пари за отпечатването му Smile

Добре, аз сериозно не съм в час с списанието, поради разбираеми причини - не присъствам на срещи, а тук много, много не се коментира. НО съм сългасен, да събереме някаква сума (да кажем, по 10, 20лвWink, и списанието да стане факт!
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
#6
Ами хайде да се преместваме в темата за списанието и да я връщаме на мода
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#7
Тази книга изглежда направо великолепно
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)