Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
And in the beginning was...
И така, кой е първият ви албум на Maiden и какво е мнението ви за него, тогава и сега? Как и кога сте започнали да ги слушате?

При мен беше Dance of Death в началото на 8 клас и бях страшно впечатлена от него... после се почна лудо слушане и на останалите и така и до сега smile.gif Мнението ми за него се е променило от тогава - в началото ми беше много любим, но в последствие открих, че някои от песните са значително по-слаби от останалите, които за сметка на това и до сега много харесвам wub.gif
Reply
Много хубава тема...

значи за мен началото беше далечната 1995 когато слушах някакви по лекички неща.. Тогава вуйчо ми ме заведе на концерта на Maiden в зала Христо Ботев. Не бях чувал нито една тяхна песен но ми стана интересно... няколко месеца по късно издадоха компилацията BEST OF THE BEAST.. От тогава съм луд по тях smile.gif
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Аз започнах с Brave New World...тогава се влюбих в този албум..направо бях като тресната.Честно тогава не очаквах и другите албуми да ме поразят така.Все трябваше да имат един слаб албум или поне една слаба песен,но при тях няма лабаво.
7 години след вманиачаването ми по Мейдън "Brave New World" остана любимият ми албум.
Reply
Бях 5 или 6 ти клас когато въобще не бях подозирал че ще прослушам метъл. Но тогава бащами ми пусна "Brave New World" на касетка от тогава до сега Мейдън са ми любимата група.Спомянм си как 2-3 години слушах само и единствено Мейдън, след това разбрах че има и други добри групи, но не и колкото IRON MAIDEN. :edtroop:
Reply
Първият албум на Мейдън, който чух беше Powerslave. Откраднах си го от един приятел по погрешка и уж за малко, но така и не му го върнах. Blush
За мен той, Piece of mind и Powerslave си остават ненадминати
HRISTOLOFF
Reply
Първия .... в далечната 1988 Live after death радвам се че сега ще имам възможност и да го гледам.
Reply
за първи път чух, Fear-a през, не съм много сигурен, ама е някъде 1994-1995, ама бях мн малък на 5-6 год, и нямам много спомени, иначе за първи сериозен Brawe...
Reply
Dance Of Death!Случайно чух Rainmaker.Тази песен ме грабна!Пусках си я отново и отново...Това са песента и албума накарали ме да заобичам Мейдън Smile Up The Irons! :tongue:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Прослушах ги с "The Number of the Beast" преди твърде много години - все още ми е един от любимите. Тогава неща като Интернет и mp3 бяха съвсем нови у нас, та се занимавах с копиране на касетки, дискове и т.н... :happy: Романтика!
.::Metal World::. - Българският метъл портал
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)