Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
http://www.youtube.com/watch?v=kKbaqVda-QA ето тука от 4мин и 30 сек гледайте. Междудругото з съм тоя със българското знаме дето чичо Брус ме поздрави.
Reply
Просто всичко ми се обърна само като го гледам... Представям си как сте се почувствали вие на място... Не знам какво да кажа, невероятно!!!!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Всичко беше "ажур" Big Grin

BUL-GA-RI-AAAAAAAAAA :rockdevil:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
goran Wrote:http://www.youtube.com/watch?v=kKbaqVda-QA ето тука от 4мин и 30 сек гледайте. Междудругото з съм тоя със българското знаме дето чичо Брус ме поздрави.

оо кво става аз съм Дани Tongue Big Grin The Talisman я изсвириха перфектно!!!
Reply
Уникален концерт!!!.... страхотен...
Наистина Брус направи жесток жест и за съжаление е успял да види само едно знаме а бяха доста.... Wink .. Имаше много българи отишли за концерта

И разочароващо малко хора, които бих искал да видя там и с които да споделим емоцията... за което наистина нямате извинение.. а и каквото да е то не се приема

[Image: picture007ez.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Уникален концерт!!!.... страхотен...
Наистина Брус направи жесток жест и за съжаление е успял да види само едно знаме а бяха доста.... Wink .. Имаше много българи отишли за концерта

И разочароващо малко хора, които бих искал да видя там и с които да споделим емоцията... за което наистина нямате извинение.. а и каквото да е то не се приема

[Image: picture007ez.jpg]

Баси яката снимка дет е станала...

Сега след като чух изказването на Брус напълно точно и ясно, понеже във всичките ни викове някои неща не ги чух, ме обзе някво мега яко чувсто !!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Maidencheto Wrote:Просто всичко ми се обърна само като го гледам... Представям си как сте се почувствали вие на място... Не знам какво да кажа, невероятно!!!!

Нямаш и си представа.... Аз се разплакох като малко дете на всичкото отгоре. Невероятен концерт...просто..невероятен....Мразя БЕК, ама ги мразя че ни лишиха от това невероятно удоволствие. ...

И какво в това чувство бе Илиянчо??
Reply
Morticia Dickinson Wrote:И какво в това чувство бе Илиянчо??

Ми не мога да го определя... Затова и така многозначително го написах. Да речем задоволство Smile
Reply
Една невероятна Мейдън доза изпълнена с незабравими емоции от един прекрасен концерт! Страхотно изживяване за мен, след като не успях да ги гледам в Румъния и Унгария. Но сега макар и по-отдалеч имах възможността да се насладя пълноценно на концерта, макар че сега, слушайки Брус ми се искаше да чуя тези думи отблизо! Мейдън, чудесен концерт в компанията на най-добри приятели....незабравим спомен!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
А какво им стана след wild wind blows;Брус на глупавите гърци с пиротехниките ли се ядоса?..от там нататък песните просто прелетяха,времето зад сцената преди последните 3 песни беше по-малко от 2 минути (необичайноWink и игричките с публикана на Running Free ги нямаше :Q
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)