18th June 2011, 21:26
http://www.youtube.com/watch?v=kKbaqVda-QA ето тука от 4мин и 30 сек гледайте. Междудругото з съм тоя със българското знаме дето чичо Брус ме поздрави.
|
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
|
|
18th June 2011, 21:26
http://www.youtube.com/watch?v=kKbaqVda-QA ето тука от 4мин и 30 сек гледайте. Междудругото з съм тоя със българското знаме дето чичо Брус ме поздрави.
18th June 2011, 21:36
Просто всичко ми се обърна само като го гледам... Представям си как сте се почувствали вие на място... Не знам какво да кажа, невероятно!!!!
18th June 2011, 22:06
Всичко беше "ажур"
![]() BUL-GA-RI-AAAAAAAAAA :rockdevil:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
18th June 2011, 22:06
goran Wrote:http://www.youtube.com/watch?v=kKbaqVda-QA ето тука от 4мин и 30 сек гледайте. Междудругото з съм тоя със българското знаме дето чичо Брус ме поздрави. оо кво става аз съм Дани The Talisman я изсвириха перфектно!!!
18th June 2011, 22:08
Уникален концерт!!!.... страхотен...
Наистина Брус направи жесток жест и за съжаление е успял да види само едно знаме а бяха доста.... .. Имаше много българи отишли за концертаИ разочароващо малко хора, които бих искал да видя там и с които да споделим емоцията... за което наистина нямате извинение.. а и каквото да е то не се приема
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
18th June 2011, 22:14
Dragontear Wrote:Уникален концерт!!!.... страхотен... Баси яката снимка дет е станала... Сега след като чух изказването на Брус напълно точно и ясно, понеже във всичките ни викове някои неща не ги чух, ме обзе някво мега яко чувсто !!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
18th June 2011, 22:31
Maidencheto Wrote:Просто всичко ми се обърна само като го гледам... Представям си как сте се почувствали вие на място... Не знам какво да кажа, невероятно!!!! Нямаш и си представа.... Аз се разплакох като малко дете на всичкото отгоре. Невероятен концерт...просто..невероятен....Мразя БЕК, ама ги мразя че ни лишиха от това невероятно удоволствие. ... И какво в това чувство бе Илиянчо??
18th June 2011, 22:41
Morticia Dickinson Wrote:И какво в това чувство бе Илиянчо?? Ми не мога да го определя... Затова и така многозначително го написах. Да речем задоволство
18th June 2011, 22:50
Една невероятна Мейдън доза изпълнена с незабравими емоции от един прекрасен концерт! Страхотно изживяване за мен, след като не успях да ги гледам в Румъния и Унгария. Но сега макар и по-отдалеч имах възможността да се насладя пълноценно на концерта, макар че сега, слушайки Брус ми се искаше да чуя тези думи отблизо! Мейдън, чудесен концерт в компанията на най-добри приятели....незабравим спомен!
18th June 2011, 23:32
А какво им стана след wild wind blows;Брус на глупавите гърци с пиротехниките ли се ядоса?..от там нататък песните просто прелетяха,времето зад сцената преди последните 3 песни беше по-малко от 2 минути (необичайно
и игричките с публикана на Running Free ги нямаше :Q
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 3 Guest(s) |