Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
Aarisure Wrote:А какво им стана след wild wind blows;Брус на глупавите гърци с пиротехниките ли се ядоса?..от там нататък песните просто прелетяха,времето зад сцената преди последните 3 песни беше по-малко от 2 минути (необичайноWink и игричките с публикана на Running Free ги нямаше :Q

сигурно са гонили самолет да хванат
Reply
Ами ние точно това обсъждахме, той попрнцип се издразни за Александър, пък и за първата димка, която запалиха, а после вече те станаха 3. Определено не му беше приятно, защото по време на първата нещо ги хранеше.
Reply
Що пък да се дразни за Александър..нормално като иде в Гърция,феновете там да си направят тая ебавка? Все пак,тяхна е тая песен,трябва да се радват,че хората я оценяват и искат да я чуят на живо преди...
Reply
Защото се дразни :dry:! Всеки път едно и също нещо се повтаря, тея гърци не искат да разберат, че Мейдън няма да направят Александър-а
Reply
А пък Bruce и гръцките факли са си доказани врагове от години

през 1999 гърците се разминават с някколко песни след като Bruce ги спира по средата заради факлите и прави забележка

И въпреки това ... всеки път там е така ... А много от вас помнят и 2008 когато бяхме там за малко някой от нас да пламне

[Image: P1010608.JPG]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:А пък Bruce и гръцките факли са си доказани врагове от години

през 1999 гърците се разминават с някколко песни след като Bruce ги спира по средата заради факлите и прави забележка

И въпреки това ... всеки път там е така ... А много от вас помнят и 2008 когато бяхме там за малко някой от нас да пламне

[Image: P1010608.JPG]

еми виновна е охраната - и снощи и 07ма на Metallica, там можех да вкарам не факли, а базука.
Reply
Хора, като ви чета писанията, колкото съжалявам, че не бях там, толкова и се радвам, някак се пренасям на мястото и ми е едно такова носталгично и някак неопределено...

Гер.... мога да си представя, аз се разплаках от клипа, а на живо...Иначе снимката е супер, с интерес очаквам подробности, ревю и още снимки!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Aarisure Wrote:Що пък да се дразни за Александър..нормално като иде в Гърция,феновете там да си направят тая ебавка? Все пак,тяхна е тая песен,трябва да се радват,че хората я оценяват и искат да я чуят на живо преди...

Ами то няма да е лошо и да научат текста на песента като си е "тяхна" Big Grin Те могат да си правят, каквото си искат, той им каза, че няма как да им я изпълнят Big Grin

А за факлите нещата бяха ясни със символичния контрол на входовете клонящ към нула. Мен лично не ме преджобиха и провериха... Три показвания на билета и толкоз.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Мамка му, как ме е яд, но просто нямаше абсолютно никакъв начин да дойда Confusedad: . Нищо догодина Wink
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
И мене вече ме хвана яд като гледам клипа.Big Grin Дано да има турне догодина, и догодина да е европейската част, че като нищо може, ако има въобще, догодина да е американо-азиатската част и да трябва да чакаме още цяла година Confusedad: И вероятно следващото турне ще е за From fear to eternity, което е супер де.:rockdevil: Даже вече си съставям примерен сетлист.Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)