Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
Торнето сега е в подкрепа на FFTE... няма да правят специално
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Много жалко ако е така. Как ми се иска едно турне, подобно на SBIT, но вдъхновено примерно от Donnington 92 и Fear of the dark tour, както SBIT беше вдъхновено от World Slavery Tour. Но както се казва тва не е концерт по желание.Big Grin
Reply
Браво на вас,да не ви мисля значи,доста добре сте ди изкарали.Качвайте снимките вече.

Да ви призная най-много ме е яд за фенове,наши приятели , които няма изобщо да ги видят тази година и това турне,заради българската простотия и алчност.Има такива и Нико,не става въпрос за оправдания,не е точно така,знаеш.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
novakova Wrote:Да ви призная най-много ме е яд за фенове,наши приятели , които няма изобщо да ги видят тази година и това турне,заради българската простотия и алчност.Има такива и Нико,не става въпрос за оправдания,не е точно така,знаеш.

То цял живот трябва да се оправдаваме пред себе си...Big Grin

Няма какво да добавя към казаното и мен ме е яд, много много....
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Тва с BUL-GARIAA беше най-великия оргазъм на света! Нямам думи, наистина...Жалко, че бяхме по-встрани и сигурно не ни видя, но пък поне скива Горан!

BTW, Близнака има клипче с песента от началото до края заедно с изказването на Брус, чакаме да се появи!
Far, far away...
Reply
Pearce Wrote:Тва с BUL-GARIAA беше най-великия оргазъм на света! Нямам думи, наистина...Жалко, че бяхме по-встрани и сигурно не ни видя, но пък поне скива Горан!

BTW, Близнака има клипче с песента от началото до края заедно с изказването на Брус, чакаме да се появи!

http://www.youtube.com/watch?v=kKbaqVda-QA Е ТУК НА МИНУТА 4.20 ИМА ЯСНО И ТОЧНО И СЕ ВИЖДАМ И НА ЕКРАНА С БГ ЗНАМЕ
Reply
Pearce Wrote:Тва с BUL-GARIAA беше най-великия оргазъм на света! Нямам думи, наистина...

Да бе..ту..за пръв път от 5 години няма да мога да съм отпред и той Брус да реши да говори за България. Иначе всяка година нашето знаме се развяваше от първите редици на концертите близо до БГ, ама тая година пропуснах ме..тюх начи.
Reply
Аз още не мога да се осъзная какво точно стана. И в момента съм на работа, а единственото, което мога да правя, е да си разглеждам снимките.
Радвам се за всички, които бяха там, струваше си всичко.

[Image: 253857_1735080582100_1391132985_31414029_3757383_n.jpg]
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
абе тези от катехизис.ком няма ли да обявят като новина, че Брус ни е поздравил в Атина, както в Клуж Напока - където се обърка на Scream for me Bul... Romania
Reply
Zerox Wrote:Много жалко ако е така. Как ми се иска едно турне, подобно на SBIT, но вдъхновено примерно от Donnington 92 и Fear of the dark tour, както SBIT беше вдъхновено от World Slavery Tour. Но както се казва тва не е концерт по желание.Big Grin

Да не забравяме,че догодина ще отркиват и Олимпиадата (много ми е интересно доколко ще е "поп" и "комерс" песентаWink и ми се иска след това да си направят подобаващо турне Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)