Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
goran Wrote:абе тези от катехизис.ком няма ли да обявят като новина, че Брус ни е поздравил в Атина, както в Клуж Напока - където се обърка на Scream for me Bul... Romania

Ако им кажеш пак че и теб са те дали на екраните могат вече да склонят Big Grin

В кръга на шегата ... не мисля че ще го направят .. крайно ги интересува тях че концерта е паднал... и какво е станало в Атина
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Blue_Avalanche Wrote:Да не забравяме,че догодина ще отркиват и Олимпиадата (много ми е интересно доколко ще е "поп" и "комерс" песентаWink и ми се иска след това да си направят подобаващо турне Wink

Това пък, къде го има като инфо? Явно нещо съм изпуснал...
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Blue_Avalanche Wrote:Да не забравяме,че догодина ще отркиват и Олимпиадата (много ми е интересно доколко ще е "поп" и "комерс" песентаWink и ми се иска след това да си направят подобаващо турне Wink

Това не беше ли останало само на етап агитация от страна на феновете по разните социални мрежи и прочие Wink
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Dr. Feelgood Wrote:Това не беше ли останало само на етап агитация от страна на феновете по разните социални мрежи и прочие Wink

Да. Това просто няма да се случи никога. Rolleyes
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Да,нещо съм се заблудил ,че е потвърдено :eusa_think:
Reply
stiff Wrote:Да. Това просто няма да се случи никога. Rolleyes

Но, ако при някаква нищожна случайност се случи, ще е мега якото Big Grin
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Със сигурност мисля че не се интересувате от това което е казал Bruce .. и мисля че имате дълеч по важни новини за отразяване .. Лично аз не го смятам за кой знае какво иначе от одавна да съм го изтепосал на заглавна страница на MAIDEN BULGARIA...

И аз винаги приканвам към добър тон и пращам лични съобщения .... но в крайна сметка не мoга да променя мнението на хората... и не мога да следя за всчко

Ако искате пуснете НОВИНАТА...(ако може така да се наречеWink и не забравяйте ако има някакъв гняв той не е насочен към никой от вас конкретно а към всички който се изреждат да коментират и дори да осквернят наличието на събите, постъпка, новина или каквото и да е било .. но както казах ... нито аз нито ти можем да променим мнението на хората приятелю Smile
Reply
Dragontear Wrote:Със сигурност мисля че не се интересувате от това което е казал Bruce .. и мисля че имате дълеч по важни новини за отразяване ..

За НЕпускането на новина на сайта ни може да има най-различни причини. Недоглеждане, пропускане, забравяне, много друга работа и т.н.
Мен ако питаш, въпросната НОВИНА (защото това за мен наистина е НОВИНАWink не е пусната на сайта от недоглеждане. Така или иначе моментът мина и вече няма смисъл да се пуска. Самият аз видях клипчето почти веднага след като то бе пуснато в нета и (за жалостWink през ум не ми мина да го пуснем. Но това е случаен пропуск. Държа да припомня това:
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=15945&

Не искам от няколко постинга хората да остават с грешно впечатление. Katehizis.com е сайтът в България, който е пускал НАЙ-МНОГО новини, пряко или косвено свързани с Iron Maiden. Да не казвам голяма приказка, но сме пускали повече неща дори от ironmaiden-bg.com (признавам, не съм правил сравнение - може и да грешаWink.
Ако в нашата търсачка напишете "Iron Maiden", ще излезат 496 новини пуснати на сайта. Ако напишете "Bruce Dickinson", ще излезат 98 новини. Винаги сме се интересували какво се случва с групата и винаги сме се старали да го отразяваме. Особено, ако то е свързано с български фенове или конкретно с ironmaiden-bg.com Отразяването на концерта в Белград, мисля, е достатъчно като пример.
Повечето пишещи тук вероятно не знаят, но Нико ще потвърди, че колкото пъти е пратил информация за нещо, което е организирано от вашия фенклуб (екзкурзии, партита и т.н.), толкова пъти сме пускали новина.
Единствената медия в България, която може да се сравнява с нас относно отразяване на всичко свързано с Iron Maiden е ПроРок. И то не само заради петте корици (толкова ли станаха или греша?). И то не само заради Stiff.
Пиша всичко това не за друго - с Нико сме в прекрасни отношения и те ще продължат да бъдат такива въпреки някои дребни неща, които винаги намират своето разрешение - а защото не мисля, че след всичко горенаписано "майната им" е онова, което трябва да ни се каже Smile
Reply
Именно затова сега изтрих горните постове защото както и аз казах не винаги следя всичко... а пък новите потребители понякога си пишат хей така. Както каза EvilDev добрият тон тук е желателен и той е забелязал нередността аз малко късно видях всичко.

Потвърждавам че винаги сте били до нас в всичко за което благодаря ... и ти нямаш извинение че не бе в АТИНА Smile
Reply
Извинение нямам, да. Просто твърде късно се развиха нещата с "концерта" в София и за мен поне вече бе късно да отреагирам.
Видях ви няколкото снимки, които пуснахте тук - страшно сте готини! :rockdevil:
Следващият път и аз Smile Сега не съжалявам чак толкова - все пак съм ги гледал 4 пъти с Брус, а и те напоследък често се навъртат наоколо :edhorns:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)