Dragontear Wrote:Със сигурност мисля че не се интересувате от това което е казал Bruce .. и мисля че имате дълеч по важни новини за отразяване ..
За НЕпускането на новина на сайта ни може да има най-различни причини. Недоглеждане, пропускане, забравяне, много друга работа и т.н.
Мен ако питаш, въпросната НОВИНА (защото това за мен наистина е НОВИНА

не е пусната на сайта от недоглеждане. Така или иначе моментът мина и вече няма смисъл да се пуска. Самият аз видях клипчето почти веднага след като то бе пуснато в нета и (за жалост

през ум не ми мина да го пуснем. Но това е случаен пропуск. Държа да припомня това:
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=15945&
Не искам от няколко постинга хората да остават с грешно впечатление. Katehizis.com е сайтът в България, който е пускал НАЙ-МНОГО новини, пряко или косвено свързани с Iron Maiden. Да не казвам голяма приказка, но сме пускали повече неща дори от ironmaiden-bg.com (признавам, не съм правил сравнение - може и да греша

.
Ако в нашата търсачка напишете "Iron Maiden", ще излезат 496 новини пуснати на сайта. Ако напишете "Bruce Dickinson", ще излезат 98 новини. Винаги сме се интересували какво се случва с групата и винаги сме се старали да го отразяваме. Особено, ако то е свързано с български фенове или конкретно с ironmaiden-bg.com Отразяването на концерта в Белград, мисля, е достатъчно като пример.
Повечето пишещи тук вероятно не знаят, но Нико ще потвърди, че колкото пъти е пратил информация за нещо, което е организирано от вашия фенклуб (екзкурзии, партита и т.н.), толкова пъти сме пускали новина.
Единствената медия в България, която може да се сравнява с нас относно отразяване на всичко свързано с Iron Maiden е ПроРок. И то не само заради петте корици (толкова ли станаха или греша?). И то не само заради Stiff.
Пиша всичко това не за друго - с Нико сме в прекрасни отношения и те ще продължат да бъдат такива въпреки някои дребни неща, които винаги намират своето разрешение - а защото не мисля, че след всичко горенаписано "майната им" е онова, което трябва да ни се каже