Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПЪТУВАНЕ - АТИНА / ИСТАНБУЛ 2011
Турция се оказва още по-трудна дестинация

Няма международна доставка на билети .. нямат дори вариант за уеббилет който да разпечатваш...

Плащаш и после се редиш на опашка да си вземеш билета от касите там

Правят международна доставака за Вип билетите обаче ... (Имах си аз за 400 лв Rod Smallwood трябва да ми го донесеWink

За пръв път виждам такова нещо .. Според мен искат да си се изолират

Аз почвам да се отказвам за Турция.. вие какво мислите ?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Бахти, не стига че цените са безумни, ами сега и това!
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Без фесовете,казвам аз.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Dragontear Wrote:Турция се оказва още по-трудна дестинация

Няма международна доставка на билети .. нямат дори вариант за уеббилет който да разпечатваш...

Плащаш и после се редиш на опашка да си вземеш билета от касите там

Правят международна доставака за Вип билетите обаче ... (Имах си аз за 400 лв Rod Smallwood трябва да ми го донесеWink

За пръв път виждам такова нещо .. Според мен искат да си се изолират

Аз почвам да се отказвам за Турция.. вие какво мислите ?

Ами аз бях писал в някоя тема, че за билетите така стоят нещата. От там се взимат и толкоз. Не знам дали не може да се отскоче по някое време, да речем до Одрин и да се вземат оффлайн. Готов съм да направя нещо по въпроса, но първо трябва да се провери как стоят нещата и второ да сме категорично "за" пътуване до Турция.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Хм, ами да, странна работа, във форума на официалния фен клуб много говориха за това, че biletix или както там е сайтът за продажба на билети, не бачка като хората и никой не може да си купи билет. Мейдън ми се гледат, но в Турция откровено казано, не ми се ходи, така че ако вземе да става много трудно, откровено да си кажа, мога да отеба без притеснения.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
На мен ми се ходи и на двете места и много се надявам да има достатъчно навити. Не виждам защо трябва да се притеснявате, че билета може да се вземе само от мястото преди концерта. Аз ще ходя до Милано за The Big Four и точно така си букнах билет- издават ти фактура, отиваш пред залата и си го вземаш. Правил съм го и друг път в Англия, работи.

Според мен ако няма да има навити би било защото билетите са скъпи а за три концерта през два дни наистина си стъпва на сериозна цифра.
Far, far away...
Reply
Хора времето тече, ако има желаещи казвайте, ако няма пак кажете за да се организираме тея дето сме.
Reply
Аз с прискърбие ви съобщавам, че няма да идвам нито в Гърция, нито в Турция. Надявам се поне тук да мога да ида.
Reply
Аз викам тези дето сме сигурни да мислим вече как ще движим дотам. Явно интересът тази година е малък, а времето напредва.
Най-много ме е яд, че не си купих билети за Лондон и Париж, за да пътуваме до Гърция и Турция, а сега едната дата може да отпадне, заради турските глупости.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
Да напиша и тук, че при мен Турция отпада.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)