Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
НА 21-ВИ МАЙ ИЗЛИЗА НОВИЯТ ПРО-РОК!
#1
НА КОРИЦАТА СА IRON MAIDEN

"Колкото по-голяма става една банда, толкова по–трудно е да напишеш увод за нея, защото в повечето случаи тя просто не се нуждае от него. При Iron Maiden нещата са още по-трудни. Ако през 1990 г. Девиците бяха сред световните величини, то през 2011 г. те са поне няколко пъти по-големи и по-успешни. На 6 юни целият този период ще бъде освидетелстван с компилацията From Fear to Eternity, а скоро след това – на 21 юни, британските легенди ще кацнат в България за трети път като елемент от интернационалната фестивална схема на Sonisphere. Без съмнение, това е един от най–горещите акценти на това фестивално лято в България и ние решихме да спрем да си гризем ноктите в очакване и да украсим още веднъж корицата на Про-Рок с Maiden, защото независимо дали харесваш всичко, което те правят или не, не можеш да ги обвиниш, че лежат на стари лаври, подобно на повечето си връстници. Напротив. Девиците продължават да бичуват стратосферата с актуален концертен материал и изглежда това не пречи на милионната им аудитория да става още по-голяма. Затова ще посветим този материал на онова, което движи света на Iron Maiden напред – на сцената и извън нея. Както винаги, направили сме нещо, което си струва петте лева... Даже повече."

КАКТО И:
PAIN, PRIMORDIAL, HAMMERFALL, AMORPHIS, SEPTIC FLESH, ULVER, PESTILENCE, PENTAGRAM, PRESTO BALLET, ANAAL NATHRAKH, ROMEO MUST DIE, BETWEEN THE BURIED AND ME, BELIEVER, SVART CROWN HARD as ROCK: JOURNEY, NAZARETH, WARRANT, KING KOBRA МУЗИКА И ТАНЦИ НА НАРОДИТЕ: АРКОНА, CRUACHAN, VINTERSORG

РУБРИКИ
История на Рока част IV

На прицел – In Merchandise we trust

Скенер – Morbid Angel

Историята на една обложка – Biffy Clyro – Puzzle

Историята на един класически албум – Van Halen – Van Halen

The Least Successful Cannonball – Savatage – Fight For The Rock

БГ Рок – Хадес, Center

Fresh Blood – Texas In July, Armor For The Broken

Концертни репортажи – Children Of Bodom, Blind Guardian, Rotting Christ, Riverside, Rhino Bucket

Новите ни рубрики – Hot Spot, Фотокулт, Fan Cut, Chicks On The Wing, Първи Показания (първите ни впечатления от предстоящите да излязат през юни албуми на Queensryche, Sepultura, In Flames)

Както винаги много новини, ревюта, предстоящи албуми...

Плакати на Metallica и Pain

[Image: prorock-80-may2011.jpg]
Reply
#2
Да имаше и плакат на Мейдън........
Reply
#3
jimiianev Wrote:Да имаше и плакат на Мейдън........

+1 Big Grin
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
#4
Нямам търпение!!! :wub:
[Image: icebruce.jpg]
Reply
#5
Този път материалът е с интервюта с Нико и Брус, няколко превъзходни концертни снимки, най-лошите моменти на Мейдън плюс обстоен преглед за "недъзите" на ремастър версиите на албумите от 1998 благодарение на AncientMariner- колекционер и член на официалния фен клуб на групата. Надявам се, че ще има интересни неща за всеки. :edtroop:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#6
Материалът за Maiden e super Smile .. особено за недостатъците на преизданията

Ценен брой Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#7
Да наистина, интересен и изчерпателен материал. Браво за което!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)