Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Фотографска книга на John McMurtrie
Както феновете вече знаят, официалният фотограф на Maiden John McMurtrie е на път с групата от момента в който Ed Force One излетя за първи път още през януари 2008 г. Имаме удоволствието да Ви съобщимче, периода от 2008 до момента ще бъде представен чрез снимки в специална гланцирана фотографска книга с твърди корици .

Озаглавена "ON BOARD FLIGHT 666" книгата ще бъде издадена от "Orion Books" по-късно тази година и ще включва стотици зашеметяващи снимки, които ще представят изключителни кадри зад кулисите от концертите. Много от снимките ще бъдат придружени от надписи, което позволява на читателя от първа ръка да погледне към живота на борда на Ed Force One и визуално да изпита пътуване в света на Maiden.

Повече подробности ще бъдат обявени скоро
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Ето това се казва страхотна новина.Очаквам с огромно нетърпение това книжле....
Reply
Това е старичка новина ... съжалявам че чак сега я пускам Smile вече ще отразяваме всичко Smile
Reply
Orion Books съобщиха, че фотографската документална книга, подготвена от официалният фотограф на IRON MAIDEN John McMurtrie озаглавенa "'ON BOARD FLIGHT 666" ще бъдe издадена във Великобритания на 20 октомври, 2011.

Неограниченият достъп на John му позволява да улови изключителни кадри и моменти на сцената и това което се случва зад нея с над 300 фотографии, придружени от личните си прозрения и анекдоти в повече от 250 страници.

[Image: OnBoardFlight666.jpg]

ON BOARD FLIGHT 666 отразява необикновеното пътешествие на IRON MAIDEN в специално подготвеният Боинг 757, пилотиран от вокалиста и капитан Bruce Dickinson. Кадрите на John обхващат одисея и пътуване на 5 континента, две обиколки на целия свят и две турнета на групата и Ed Force One. От историческото излитане през януари 2008 г. за SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR до 2010/11 за THE FINAL FRONTIER WORLD TOUR.

С личния предговор от Bruce Dickinson, ON BOARD FLIGHT 666 ще ви отведе по-близо до Iron Maiden, докато обикалят света за да свирят за лоялните си легиони от фенове и ше ви даде поглед отвътре в това, което прави тази група толкова специална и така унилална в това което правят по време на турне.

Версията с твърди корици на ON BOARD FLIGHT 666 вече е достъпен за предварителна поръчка чрез Amazon, Waterstones, Book Depository, Play и WH Smiths.

Подробности за други издания ше бъдат обявени когато има повече яснота

Кликнете тук, за да изтеглите 18 рекламни страници за преглед на тази книга
Reply
Доста обещаващи страници, невероятни снимки!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Снимките от "FT LAUDERDALE, FLORIDA, 2nd april 2009" и "GOTHENBURG, SWEDEN, 26th July, 2008" са зашеметяващи фотографски постижения ! Smile
Reply
Абе и на мен да ми дадат едно такова PASS че с ААА и да видиш
Reply
Не се съмняваме, ама после и ние да намажем от цялата работа!Big Grin
Reply
Ще намажете

ще кача снимкките на сайта Big Grin
Reply
Стига ме предизвиква да спамя Big Grin Аз имам по-добра идея, освен да ги качиш, да направиш по някоя тениска с тях ииии по една срещичка с групата!Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)