Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЛОНДОН, 02 ARENA, 5-6/08
За два дни станах свидетел на двата най-добри концерта на Maiden, които съм гледал някога. Дейв и Яник бяха в стихията си. Две невероятни абсолютно невероятни вечери подред. Звукът беше повече от перфектен, а публиката- страхотна. Брус беше блестящ, както винаги, когато получава толкова внимание- в добро настроение, с убийствен глас. Ето видео от The Talisman- вижда се малко, защото снимах отгоре, където бях през първата част на концерта, но по-важното е какво се чува и как пее Брус. Пее като... най-добрия вокалист в рок музиката изобщо. Ебаси гласа!

http://www.youtube.com/user/stiffez#p/u/0/OjDI_lQXosc
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Искаме още , още разказвайте Smile
Reply
И аз съм позаписала нещо и снимки имам даже,но много ,много не обичам да снимам на концерти,защото така изпускам всичко,а трябва да се насладя докрай................Сега ,обаче,си лягам,защото не сме спали доста време(не мога да го сметна колкоWink.
Но все пак да кажа,че това за нас(с ВладимирWinkбеше най-добрия концерт на който сме присъствали до сега!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Беше невероятно Smile

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Когато хващах таксито към софийското летище, от Едно Евро ми пратиха СМС, че номерът на таксито ми е 666. Пазя го за доказателство даже, хахаха. От този момент вече знаех, че ми предстоят две вълнуващи вечери в Лондон.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Maria Wrote:Беше невероятно Smile

Била си малко над нас.И ние бяхме от тази страна.
Съжалявам само,че не успяхме да се съберем,както бяхме се разбрали,но със Стиф се видяхме,изкарахме си екстра.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Ето малко и от мен.

Attached Files Thumbnail(s)

[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Беше си супер. Извинения за отсъствието ни от срещата,но неотложни ангажименти свързани с българската общност в Лондон и mr.Jameson и г-жа Бира ни забавиха. Скоро ще пусна снимка на най-новите придобивки...
п.с. голото и потно,но красиво тяло с трибагреника си е мое.
Reply
А Трибагреника си е мой! И добре, че беше той, че да покрива прелестите на Иво, че една от стюардите поне три пъти идва при него, примамена от неустоимото му тяло!

Снимките са малко некачествени, наи-вече поради факта, че англичаните, които ни снимаха бяха пияни, не ние. Smile

[Image: 99337371.jpg]
Far, far away...
Reply
Е не бе,не,вие никога!!!!!!!Как така пияни,абсурд.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)