Threads: 0
Нещо стана като в Бейрут.Мен лично ужасно много ме хвана яд,че не съм разбрала,това че не дойдохте на срещата,ок,разбира се че се случва,отсъствия няма да пишем,просто май си нямам късмет да го видя на живо този човек-гений,скапана работа.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dragontear Wrote:Няма смисъл да си създавате напрежение когато .. не е нужно да има такова
Загубили сте си следите там и за това не е виновен никой .. аз съм сигурен, че ако Иво знаеше преди това .. щеше да го сподели тук .. най-малкото правил го е винаги
Извинявам се, че съм позволил изобщо този спор да продължи и незнам как сте тръгнали без изобщо да си имате номерата абсолютно всички пътуващи .. Не може една пред уговорка в форума да е достатъчна
Аз като пътуваме някъде знам координатите на абсолютно всички, а понякога сме били 100 човека
Моля нека поне тук няма сърдити и напрежение.. изкарали сте 2 незабравими дни в Лондон.... не ги разваляйте с глупости
Спокойно ,спорове няма,и само да добавя,аз телефоните на другите ги имам и даже съм звъняла.А и една уговорка във форума смятам за достатъчна,всички потвърдихме,не виждам смисъл да си звъним по 100 пъти,който успял -дошъл,който не е успял-сещате се-не е дошъл.
[SIGPIC][/SIGPIC]