Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл отвътре, метъл отвън
Следя с интерес темата и чакам Стифф да започне да изрежда
:rockdevil:
Reply
Хахахаха... Разби ме, Косьо. И така, 17 тениски на Maiden, но няма да ги изреждам + една на Woldsbane и една, купена от Ruskin Arms.
Работата ми е такава, че мога да си позволя да нося каквото си искам, но предпочитам уличния стил пред многото кожа. През 80-те се наносих на кожено, дънково, ластици, кубинки, високи кецове и прочие. Сега съм по-лежерно- къси комбати по възможност или дънки и тениска.
Имам цял гардероб с тениски на банди, които харесвам

Venom
Possessed
The Almighty
Warrior Soul
Def Leppard
Avenged Sevenfold
Ария
Sex Pistols

Обичам да нося и тениски на филми на ужасите. Особено зомбитата на Ромеро. Последната ми фаворитка e Day Of The Dead.
За мен е важно тениските ми да са оригинални, от официалния мърч. Българските са пълна измислица, отвратително качество и нямат нищо общо с бандата. Имам тениски на Maiden от 1990 година и платът им не е мръднал. Българските стават на нощници.
Тук изключвам нашите фен клубски, защото те са качествени и пипнати отвсякъде.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Тук изключвам нашите фен клубски, защото те са качествени и пипнати отвсякъде.

Как ловко си се измъкнал Big Grin Но наистина ,за мене също Фен Клуб тениските имат голямо значение,да не казвам най-голямо,защото каквато и тениска да си купя от мърча ,нея вече я имат 100 човека от БГ ,макар и с по-лош плат ,с по-крива рисунка и с брадвата на Killers на гърба ,а отпред с Fear Of The Dark.Докато фланелките от FC ги имат 50 човека общо и това е. Направо не мога да се нагледам като видя някоя голяма Мейдън-фенка ,която се е издокарал като че ли е гадже на Стив Харис ,да гледа гледа фланелката ми на Aces High (FC) и да точи завистливо лиги ,защото знае ,че като нейната тениска има всеки 2ри ,а като моята вижда за пръв път :devilsmiley:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Кико Wrote:Как ловко си се измъкнал Big Grin Но наистина ,за мене също Фен Клуб тениските имат голямо значение,да не казвам най-голямо,защото каквато и тениска да си купя от мърча ,нея вече я имат 100 човека от БГ ,макар и с по-лош плат ,с по-крива рисунка и с брадвата на Killers на гърба ,а отпред с Fear Of The Dark.Докато фланелките от FC ги имат 50 човека общо и това е. Направо не мога да се нагледам като видя някоя голяма Мейдън-фенка ,която се е издокарал като че ли е гадже на Стив Харис ,да гледа гледа фланелката ми на Aces High (FC) и да точи завистливо лиги ,защото знае ,че като нейната тениска има всеки 2ри ,а като моята вижда за пръв път :devilsmiley:
И аз си мислех нещо подобно оня ден, но ако за теб е ценно тениските ти да са уникални, защо не си направиш своя - такава няма да има никой друг по света!
Reply
Е ,нямам си собствен ФК.А така хем са уникални,хем са Фен Клубски Big Grin
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Кико Wrote:Е ,нямам си собствен ФК.А така хем са уникални,хем са Фен Клубски Big Grin
Даа, това че са Фен Клубски е съществена част от стойността!
Reply
Лично аз не се нося като така нареченият "метъл" за мен това е отживелица от осемдесетте (можеби доста хора ще ме намразятWink! Rolleyes
Едно време като тинейджър м/у 12-те и 17-те ми годинни се находих на този стаилинг (ако мога така да го нарекаWink и откровенно въобще не ми липсва и харесва! Сега почти навсякъде ходя спортно елегантно и дори леко небрежно, обичам да нося модни и екстравагантни неща както и по официални (зависи от случеяWink дрешки! Дотук от казаното по нищо не личи, че харесвам рок музика но не целя това. Като цяло обичам разнообразието което личи и от богатото ми музикално и стилово влечение....:eusa_whistle:
Но това е моят вкус и вникакъв случай не ме прави по малко фен от всеки един от вас!Wink

Всеки сам решава как да ходи какво да носи и най-важното да се чувства добре и приятно в кожата си. Можеби донякъде зависи и от социалното му положение в обществото и това как ще го приемат в дадена среда:eusa_think: Но както казах вече на мен този "Fashion" стил ми харесва и отговара отлично на характера и чертите ми!
Хаиде със здраве и най-добри пожелания! WinkWinkWink stay rock!:rockdevil:
Reply
Аз се нося и като метъл и не като метъл, зависи от случая. Но най-обичам да си облека някоя от тениските с лика на някоя от любимите ми рок или метъл групи. Днес мисля да си навлека тенисчицата на Мегадет. Това ме кара да чувствам някаква мощ едва ли не от недрата на земята. И е страхотно не може да се сравни с нищо друго според мен. И е грешно да смяташ че е отживелица. Ако беше така нито метъл гривните нито метъл тениските вече щяха да са на мода и да съществуват изобщо. Не го казвам с лоша умисал, бади сигурна. Просто тениските за мен са моя тотем с любимите ми идоли. Smile
Reply
Отживелица е и според мене.Напълно съгласен съм със StarChild.
Иначе и аз понякога си слагам "метъл" тениска,но първо,винаги държа тя да е качествена и оригинална ,за да не се превръщам в онези псевдо-фенове ,които ходят с фланелка на FOTD и на гърба имат чука от Killers.
Второ,гледам да си спазвам нормлания стил (спортно-елегантенWink ,макар и да съм с тениска.
Като цяло подкрепям тениските,но съм против всякаквите гривни,кожи и бла-бла.Или по-скоро против съм някой да се смята за повече фен от другите ,защото носи кожен панталон ,а другите не.
Reply
напълно съм съгласен с вас, по отношение на кожените панталони и гривните. гривни и нам подобни - не мога да нося, просто откачам, да не говорим пък нещо на врата(имам чувството, че някой ме е хванал за гушатаWink. не ми се нрави и мнението, на "псевдо метълите", че са "по-големи фенове" от мен, щото носят гривни и кожи. тъпо е този тип делене.
лично на мен, на ми пука особенно как се олбичам (стига на мен да ми харесваWink, не се съобразявам с това, кое модерно и кое не. някой път си нося си камуфлажния панталон, и Мейдън тениски и те така. друг път, ако ме видиш на пътя, въобще няма и да си помислиш, че слушам такава музика (не, не нося розово Big Grin ). просто това делене, по начина на обличане ми е супер, странно. всеки си има различен начин на обличане Wink
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)