Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември
#21
Цял следобед слушам албума,търсех си нещо в него,намерих си много повече от това което очаквах.Е много е добър,странен,не смеех да се надявам на много,но получих,за себе си,много повече.Купувам го с кеф.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#22
След едно слушане мога единствено да кажа, че няма да се превърне в любимия ми албум. Много харесвам такава музика, но тук нещо не ми достига.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#23
Вокалът е доста слаб... трудно свиквам с него.. И аз и Гери харесваме такъв тип музика (особено ГериWink, но и двамата сме на мнение, че нещо куца с вокала. Текстовете обаче са много добри
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#24
Да, при мен също проблемът е с вокала / не бих казал, че е слаб, просто много специфичен/, но на местка и композициите ми се струват недоизпипани.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#25
Прослушах албума няколко пъти, но определено не ме грабна. Първата половина е като отрязък от току-що пръкнала се щатска тийн групичка, бореща се за един пробивен хит и дотам. Е може и да преувеличаам малко,но явно имаме общ проблем с вокала, а той допринася почти изцяло за това ми впечатление. Втората част грабва на моменти, откривам мелодии, които хващат ухото, но нищо кой знае какво. Имам впечатлението,че песните са писани по начин по който вокала да изпъква, а не обратното - той да може да представи вече готово парче. Иначе очакванията ми бяха за по твърд звук, повече китари, на места повече музикантски изпълнения (не че бих ги оценил подобаващо вероятноWink и дори по- голям фън в студиото. А вместо това ми навява впечатление за някакъв ранен HIM. До текстове още не съм стигнал, дано поне там нещата са по-издържани.
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
#26
Аз също имам проблем с вокала. Албумът не е никак лош, но не е и нещо кой знае какво - добър е и нищо повече. Вокалът ми напомня много на Don Dokken в края на 90-те или Paul Shortino ... не че е лош, но не е някакъв силен и мощен глас като този на Брус, а е анемичен , измъчен и незапомнящ се.
Reply
#27
Quote:След едно слушане мога единствено да кажа, че няма да се превърне в любимия ми албум. Много харесвам такава музика, но тук нещо не ми достига.
Хайде да бъдем по снизходителни към г-н Харис. Мисля, че е допренесъл достатъчно като цяло за развитието на твърдия рок от края на 70-те та чак досега. Очевидно е че албума е правен по скоро с цел развлечение отколкото да пробива чартове, да чупи рекорди по продажби и прочие. Като всяко едно отроче на г-н Харис и за това е видно че е създадено с много любов, но групата от приятели с което е правено нямат класата като музиканти на момчетата от Мейдън. Знаете ли според мен когато соловия албум е на певец от класата на Брус тогава разбира се и очакванията са много големи. Но ако си припомним първия албум на Брус от 90-те "Татуирания милионер" не бих казал, че като качество той може да се сравнява с нещата на Мейдън или дори с по-късните неща на Брус.
Нека се наслаждаваме на албума, засега е по-важно да се радваме че на тези години Стив предприема нещо по-различно, което така или иначе принадлежи към историята на Мейдън, както и соловите неща на Брус и Ейдриън разбира се. А в албума има и нелоши неща. Просто е нужно да мине малко време за да видим дали ще издържат оценката на времето.
Reply
#28
Споделям мнението за проблема с вокала и мен нещо не можа да ме грабне гласът му! След първото слушане, албумът не ми хареса никак, при следващите няколко пъти, вече започнах да го възприемам по-добре!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
#29
Слушах албума 1 път, и явно всички споделяме 1 мнение - вокала. Еми не може да ме грабне въобще с този глас. За парчетата, на 1-во слушане има едно две, които са добри, но като цяло с този вокал...
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
#30
Татуираният ми е един от трите любими албуми на Брус- другите са пикасо и скънкуъркс.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)