Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември
#27
Quote:След едно слушане мога единствено да кажа, че няма да се превърне в любимия ми албум. Много харесвам такава музика, но тук нещо не ми достига.
Хайде да бъдем по снизходителни към г-н Харис. Мисля, че е допренесъл достатъчно като цяло за развитието на твърдия рок от края на 70-те та чак досега. Очевидно е че албума е правен по скоро с цел развлечение отколкото да пробива чартове, да чупи рекорди по продажби и прочие. Като всяко едно отроче на г-н Харис и за това е видно че е създадено с много любов, но групата от приятели с което е правено нямат класата като музиканти на момчетата от Мейдън. Знаете ли според мен когато соловия албум е на певец от класата на Брус тогава разбира се и очакванията са много големи. Но ако си припомним първия албум на Брус от 90-те "Татуирания милионер" не бих казал, че като качество той може да се сравнява с нещата на Мейдън или дори с по-късните неща на Брус.
Нека се наслаждаваме на албума, засега е по-важно да се радваме че на тези години Стив предприема нещо по-различно, което така или иначе принадлежи към историята на Мейдън, както и соловите неща на Брус и Ейдриън разбира се. А в албума има и нелоши неща. Просто е нужно да мине малко време за да видим дали ще издържат оценката на времето.
Reply


Messages In This Thread
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември - by kalin - 21st September 2012, 13:24

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)