Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември
Чух днес повечето парчета от албума в ютуб.
Няколко изпълнения ми харесаха от първото слушане,след малко ще повторя албума.
Твърдо мнение след 5-6 слушания.
Smile
Reply
Хайде ще пусна малка изненада Smile

[Image: steveposter.jpg]

Повече информация.... утре следобяд!
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Плакатът е залепен вече, в четвъртък го гледах, много е красив, браво Нико! Чакам с нетърпение!Smile
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Днес излиза първият солов албум на STEVE HARRIS"British Lion". Фен клуб „IRON MAIDEN BULGARIA" и METAL HAMMER Bulgaria ви канят на рилийз парти на албума на 27 септември в Метъл бар "The Black Lodge".

Присъстващите ще имат възможността да спечелят два диска с албума, любезно предоставени от "Анимато мюзик/EMI", както и да го купят на специална цена. Разбира се, ще има и още изненади подготвени от METAL HAMMER Bulgaria и Фен клуб „IRON MAIDEN България".

На място в Метъл бар "The Black Lodge" ще имате възможност да намерите всички досегашни броеве на METAL HAMMER Bulgaria!
Начало 21 часа, вход свободен

[Image: steve-poster.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Цената на която ще можете да купите диска на партито е 15 лв.

Членовете на фен клуб IRON MAIDEN BULGARIA ще могат да го купят за 14 лв. Big Grin
Reply
А ще има ли версия на албума само с инструментали ? Без вокалист, тоест. Big Grin
Reply
Знаех си, че не съм единствената, която я дразни тоя фалшимент...
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Знаех си, че не съм единствената, която я дразни тоя фалшимент...
Гери стига се дразнете от певеца в албума де. Честно да ви кажа аз вече почнах да харесвам някои парчета като Lost worlds, Us against the world и A world without heaven. Специално последната е много хубава и мисля, че няма проблем да се нареди и в албум на Мейдън. Този албум си има чисто ценителска насоченост. Правен от хора които се познават отдавна и които очевидно са го правили с много обич. Просто Стив е такъв - вярва до безумие в нещата които прави та чак понякога не може да им види кусурите. Ама винаги е бил лоялен към обкръжението- какъв е бил смисъла да вземе няйкои като Брус да пее. Аз доколкото си и спомням от инфото певеца му има солиден дял в създаването на песните, просто щеше да е глупаво да е друг а етикета да е на Харис. Така че се радвайте на албума и му дайте шанс с още няколко прослушвания.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Знаех си, че не съм единствената, която я дразни тоя фалшимент...

Това е масово явление, Гер! Още не може да ме грабне, макар че вече след доста слушане е по-добре от в началото!
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Значи албумът на 'Ари не ви хареса....Според мен правите няколко съществени грешки.Първо, това НЕ Е Мейдън и напразно се опитвате да сравнявате вокалите.Тези песни са писани за този вокал и в целия албум няма да намерите нито една,подписана само от Стив.В този ред на мисли първите два албума на Мейдън са повече солови на Стив,отколкото този.Второ,колко от вас си пуснаха албума на големи колони за да могат да ЧУЯТ музиката или слушате на онези джвъчки на бюрото до монитора,наречени "колони".Така не става,компютърните колонки за музика,не благодаря.Според мен истинският фен отива в магазина и си купува албума,може би това отдавна е отживяло,но аз винаги съм си плащал за да слушам музика.Още като ученик,когато давах касетки в студиата за запис или пред кино Дружба....
А сега ако обичате сложете диска в плейъра и си пуснете The chosen ones,ама здраво изтупайте праха от говорителите.Наздраве....
Long live Steve
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)