Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември
Falkone Wrote:Оказа се,че Харис в интервюто много точно е описал албума. Има много добри парчета,които след малко пак ще си пусна.
Smile

Това имам предвид:

Никой, който чете това няма да е чувал все още British Lion. Как би го описал?

Ами, какво аз си мисля и какво ще си помислят хората може би са две различни неща, но аз бих казал, че е повече мейнстрийм рок, отколкото метъл, с типичното британско звучене, повлиян от 70те и леко комерсиален, но в добрия смисъл на думата. Премесени са в него много неща, с препратки към The Who, UFO и други класически британски рок групи, но не е прогресивния рок, който някои може би очакват.

Забелязва се едно носталгично чувство на места в албума. Представлява ли British Lion израз на уважение и почит към музиката, с която си израснал?

Предполагам, че може да се каже така, но вероятно можеш да кажеш същото и за Maiden. Но е факт, че, колкото повече остаряваш, толкова по-носталгичен ставаш. Ставаш по-притеснен относно собственото си съществуване и започваш да си мислиш странни и прекрасни неща, особено, когато си пил няколко пинти с Guinness!

Ако музиката беше толкова впечатляваща като The Who и UFO, аз щях да съм първият човек, който се скъсва от кеф на албума, но за съжаление, това просто не е така. Моите очаквания бяха за силен хард рок, даже много преди Стив да направи интитата бях казал в темата, че съм сигурен, че ще е точно такъв тип музика, обаче за мен в този диск няма нищо хващащо, сори. Confusedad:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Messages In This Thread
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември - by stiff - 29th September 2012, 11:12

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)