Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STEVE HARRIS издава солов албум на 24 септември
Според мен, Боби, ти също правиш една съществена грешка. Музиката се възприема субективно. Никога няма да харесам пеенето в този албум, всички песни ми звучат еднакво, не ме развълнуваха по никакъв начин. Едва ли ще си го пусна пак, за мен този албум е грешка. Primal Rock Rebellion на Adrian ми хареса много повече.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Първо, компютъра ми е включен към колоните на уредбата ми. Второ Този албум си е чист рок. Трето никога никой не сравнявам с Мейдън, защото освен Камелот и Юрая Хийп, всичко останало, което слушам е death, black и мнооооооооого industrial/ EBM. Така, че за мен Мейдън са толкова велики, че са несъпоставими. Не мисля, че и другите сравняват. Фактът, е че този пее като 50 годишна чичка, който е препил, предрусал, препушил и гласа ми е отишал нейде. Звучи ми като Дон Докен на тази Каварна, а той беше потресаващо зле (имаше операция човекаWink.

Музиката на албума много ми харесва, ама много, но този като ми запее с нмеговото монотонно мрънкане ме убива. Не мога да кажа на нещо, че е хубаво само защото някой от Мейдън има пръст. Така, както не ми харесва Rock Rebellion и някои от соловите неща на Дикинсън. Този албум ще ни хареса с друг богат на бленда вокал. Мисля, че това е масово мнение
Reply
guberman Wrote:Значи албумът на 'Ари не ви хареса....Според мен правите няколко съществени грешки.Първо, това НЕ Е Мейдън и напразно се опитвате да сравнявате вокалите.Тези песни са писани за този вокал и в целия албум няма да намерите нито една,подписана само от Стив.В този ред на мисли първите два албума на Мейдън са повече солови на Стив,отколкото този.Второ,колко от вас си пуснаха албума на големи колони за да могат да ЧУЯТ музиката или слушате на онези джвъчки на бюрото до монитора,наречени "колони".Така не става,компютърните колонки за музика,не благодаря.Според мен истинският фен отива в магазина и си купува албума,може би това отдавна е отживяло,но аз винаги съм си плащал за да слушам музика.Още като ученик,когато давах касетки в студиата за запис или пред кино Дружба....

Аз също съм съгласен с предните 2 коментара и казвам, че това не е моят тип музика. От към инструментал нямам забележки, но от към вокали - еми бърка ми в здравето... Не съм и очаквал нищо подобно като Мейдън, затова не съм и изненадан. Единствената изненада ми е от този вокал... Слушах албума на колони на които си слушам музика по принцип. Но не мога да си изкривя душата и да кажа на черното бяло.. Стив си Стив, но само че това е негова творба, не значи, че като Мейдън фенове трябва да я харесаме. Това е същото, като да сме фенове на Уест Хем (напримерWink, защото Стив им е луд фен и т.н и т.н....
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Оказа се,че Харис в интервюто много точно е описал албума. Има много добри парчета,които след малко пак ще си пусна.
Smile

Това имам предвид:

Никой, който чете това няма да е чувал все още British Lion. Как би го описал?

Ами, какво аз си мисля и какво ще си помислят хората може би са две различни неща, но аз бих казал, че е повече мейнстрийм рок, отколкото метъл, с типичното британско звучене, повлиян от 70те и леко комерсиален, но в добрия смисъл на думата. Премесени са в него много неща, с препратки към The Who, UFO и други класически британски рок групи, но не е прогресивния рок, който някои може би очакват.

Забелязва се едно носталгично чувство на места в албума. Представлява ли British Lion израз на уважение и почит към музиката, с която си израснал?

Предполагам, че може да се каже така, но вероятно можеш да кажеш същото и за Maiden. Но е факт, че, колкото повече остаряваш, толкова по-носталгичен ставаш. Ставаш по-притеснен относно собственото си съществуване и започваш да си мислиш странни и прекрасни неща, особено, когато си пил няколко пинти с Guinness!
Reply
Falkone Wrote:Оказа се,че Харис в интервюто много точно е описал албума. Има много добри парчета,които след малко пак ще си пусна.
Smile

Това имам предвид:

Никой, който чете това няма да е чувал все още British Lion. Как би го описал?

Ами, какво аз си мисля и какво ще си помислят хората може би са две различни неща, но аз бих казал, че е повече мейнстрийм рок, отколкото метъл, с типичното британско звучене, повлиян от 70те и леко комерсиален, но в добрия смисъл на думата. Премесени са в него много неща, с препратки към The Who, UFO и други класически британски рок групи, но не е прогресивния рок, който някои може би очакват.

Забелязва се едно носталгично чувство на места в албума. Представлява ли British Lion израз на уважение и почит към музиката, с която си израснал?

Предполагам, че може да се каже така, но вероятно можеш да кажеш същото и за Maiden. Но е факт, че, колкото повече остаряваш, толкова по-носталгичен ставаш. Ставаш по-притеснен относно собственото си съществуване и започваш да си мислиш странни и прекрасни неща, особено, когато си пил няколко пинти с Guinness!

Ако музиката беше толкова впечатляваща като The Who и UFO, аз щях да съм първият човек, който се скъсва от кеф на албума, но за съжаление, това просто не е така. Моите очаквания бяха за силен хард рок, даже много преди Стив да направи интитата бях казал в темата, че съм сигурен, че ще е точно такъв тип музика, обаче за мен в този диск няма нищо хващащо, сори. Confusedad:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Еми не ти е харесал. Понякога човек е преситен от албуми и не може да прецени спокойно. Преди време един приятел ми беше записал 50 албума. Що кастинги им правих после на уредбата. Кастинг след кастинг.

Понякога пък оставаш без нещо скоро записано и някой албум получава достатъчно внимание. Аз все още нямам интернет ,вие може би слушате доста повече музика отколкото аз в момента.

Вкусове различни. Тhe Who не са моя рок, UFO e друго вече. На Роджър Долтри любимо ми остана парчето от филма "Маквикар" - free me ако не се лъжа.
Албума на Харис не съм го слушал толкова много обаче,че веднага да намеря връзките и приликите.
Smile
Reply
Е,поне сме двама,на които им харесва албума....
Reply
guberman Wrote:Е,поне сме двама,на които им харесва албума....

Опа,не сте двама.Но не ми се влиза в спорове,защото всеки е свободен да харесва каквото си иска.Аз в албума си намерих моите си неща ,имах нужда от нещо такова и това ,че точно Стив ми го предостави е повече от чудесно.
Нали знаете,въпрос на вкус,казало кучето и ...............
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Айде ето и клип към Тhis is My God Smile

Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Гола водичка.
А тоя барабаниста не беше ли и на щерката по едно време? Сигурно е някъде на 116 години. А пък певеца е все едно аз пея.
И песните са демоде.

Аз пък като чуя Стив Харис, си представям велики песни, а не такива...да беше отворил някоя линия DMS Steve's firends и там да им пускаме СМС-и.

Значи аз цял живот да произвеждам маратонки Адидас, но на върха на кариерата си да реша да отворя нова фирма Ромика.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)