Threads: 27
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 1
Ее,супер,радвам се,че всичко е наред.Вече знам-и аз няма да я разпечатвам.Все някой ще пусне снимки на плочите за да видим какво представляват.Тази кутия и събирането на плочи в нея ми напомня за 1990 г. и бокса със синглите-First 10 years.Не вярвах,че и аз ще доживея да изпитам това удоволствие.Между другото Стефан е прав,че тази кутия се оказва страшно лимитирана,вече е напълно изчерпана.В момента има две в Ebay и ден преди края на търга са 98 и 102 паунда....
Мерси, Боби, има я кутията само в EMP, но офертата е да купиш всичките пд и да ти ги изпратят с кутията през февруари. Пише, че имат по-малко от 200 бройки в наличност.
Пикчърите ще ги има дълго и ще са сравнително евтини през следващите няколко години, но кутията ще се превърне в много рядък предмет, сигурен съм.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Threads: 0
21st November 2012, 14:27
Здравейте, това ми е първи пост, и имам въпрос относно Piece of Mind. Според този сайт
http://www.discogs.com/Iron-Maiden-Piece...se/2215086 все пак има официално издание на п.д. Това пиратка ли е или не??
21st November 2012, 17:05
Добре дошъл. Това е пират. Има само едно пд издание на POM, то е щатско и можеш да го видиш на втора страница от тази тема, постнато от Guberman.
21st November 2012, 17:08
Мерси, значи съм ударил греда преди около две години. Отново благодаря за инфото

P.S. Ако има заинтерисувани днес в SMF пуснаха The number of the beast и Peace of Mind, от новите издания.
21st November 2012, 19:56
Двата винила отвътре.
Threads: 1
21st November 2012, 21:45
Чудесни снимки,красота.Май ще трябва да се разходя до СМФ....
21st November 2012, 21:52
Те вече за 3-ти път ги зареждат първите два винила, от това издание, на втория ден след пускането в сайта бяха купени, очаквам в най-скоро време да стане същото и с The number of the beast и Piece of Mind.
19th February 2013, 23:46
Я някой, който ги е слушал тия пикчъри да каже верно ли е, че Phantom Of The Opera в първия не завършва с думите на Пол you torture me back to your lair или както там беше, защото ако е така, значи звукът е от оригиналните мастъри, ама друг път :no: