Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAIDEN ENGLAND DVD
EMI с гордост съобщават, че на 25 март излиза дълго очаквания двоен DVD диск MAIDEN ENGLAND '88. Легендарното шоу e заснето през 1988 в две поредни вечери в Бирмингам N.E.C Arena, по време на турнето Seventh Son Of A seventh Son World Tour. Първия диск ще съдържа подобрена версия на видеото VHS изданието от 1989 и три неиздавани до сега версии на парчета от бисовете - Running Free, Run To The Hills и Sanctuary. Това прави близо 110 минути времетраене от легендарния коцерт. Видео продуцентът на Maiden Andy Matthews е обработил всеки кадър на концерта от 1988 за да постигне най-добрия възможен резутат. Освен оригиналния стеро звук на тогавашния тон режисьор на групата Martin Birch, ще можете да чуете и ремастерирана 5.1 версия на Kevin Shirley.
[Image: maiden_england_DVD_PAL.png]
Втория диск съдържа трета част на документалния филм, проследяващ историята на групата. 40 минутният материал съдържа скорощни интервюта с групата и мениджъра Rod Smallwood, като продължават историята от World Slavery Tour 1984/85г. Членовете разказват за трудния преиод по време на Somewhere In Time и как в края на 80-те приключва една ера за групата.

Други екстри, които съдържа бонус диска е Twelve Wasted Years отново за пръв път достъпно на DVD. Този 90 минутен документален филм от 1987 съдържа архивни интервюта кадри от изявите на групата в Ruskin Arms и Marquee и трите световни турнета до тогава. В съдържанието влизат и пет видео клипа от гореспоменатите албуми и сингли, които също са дигитално ремастерирани с цел по високо качество.

Саунд тракът на концерта ще е достъпен и на двойно CD и Picture Vinyl. До момента беше достъпно единствено като CD в комплект с VHS изданито на концерта но с 2 песни по малко от видеото. Така заедно с бисовете, неиздаваните версии на парчетата стават общо пет.

Първи диск – MAIDEN ENGLAND '88
Set List –
Moonchild
The Evil That Men Do
The Prisoner
Still Life
Die With Your Boots On
Infinite Dreams
Killers
Can I Play With Madness
Heaven Can Wait
Wasted Years
The Clairvoyant
Seventh Son Of A Seventh Son
The Number Of The Beast
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Run To The Hills*
Running Free*
Sanctuary*

*неиздавани до момента.

Втори диск – THE HISTORY OF IRON MAIDEN PART 3
The History Of Iron Maiden - Part 3
12 Wasted Years
Wasted Years promo video
Stranger In A Strange Land promo video
Can I Play With Madness promo video
The Evil That Men Do promo video
The Clairvoyant promo video

Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Както и предположих... преебаха обложката!
Reply
Абсолютно! Разочарован съм. А цената от 29 паунда за двойния пикчър в Амазон ми помогна да взема едно съдбоносно, но важно решение- след това издание и следващия студиен албум слагам край на колекционирането на Мейдън. Причините са две- напоследък цените дори на най-смотаните неща са безумни, това първо и второ, не харесвам начина, по който любимата ми банда дои верните си фенове и колекционери като разчита на болезнената им страст.

Мисля, че съм дал достатъчно на любимата си банда. Не се интересувам от стотици издания на един и същи албум, имам почти всичко, което искам да имам с малки изключения, които ще набавя, ако цената им го позволява, но като изключим това, аз бях дотук.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Предполагам,че решението ти е взето под силни емоции.Абсолютно си прав,че ни доят зверски.Когато влеза в магазина,цените на моята група са най-високи.От векове не издават нещо стойностно на хубав черен винил.Всичко стана една адска машина за пари.Стефане,напълно те разбирам,но да се откажеш от колекционирането-ето това вече не мога да разбера.Та това си е начин на живот,запознанства с толкова много хора,истории,събития.От това лесно не се отказва.Тук има нещо друго,може би....
Reply
Аз до някаква степен ще се съглася със Stiff но лично на мен това издание като че ли ме радва най много... разочарован съм единствено от обложката....

И ми намисрисва на огромно Maiden PARTY в края на МАРТ
Reply
Не се изразих правилно, няма да излизам от играта. Просто спирам да колекционирам всички версии на бъдещите издания, особено пикчърите. В бъдеще ако излезе нещо като Maiden England 88 се купува само DVD и толкова. Бъдещи преиздания на стари албуми също повече няма да купувам, освен ако не са на нормален винил. Всякакви бъдещи римастъри също не ме интересуват.
Ще си ровя в нещата от миналото и то, ако попадна на тях на поносими цени.
Все пак, въпреки че Maiden са най-голямата ми любов, смятам за нечестно да им давам пари за пикчър боклуците, при положение, че честна и земна банда като Voivod например, влага много повече страст и старание в изданията си като издава лимитирани 200 бр. истински винили с много повече усет към детайла. Така е и с Kreator, Paradise Lost, Ghost и много други.

Необяснимо ми е как малки групи могат да правят толкова красиви издания, а голяма банда като Maiden да се отнася немарливо. Погледнете Metallica. Те преиздадоха каталога си на хубави черни 180 гр. винили, с опции двойни на 45 оборота. Това е отношение! Maiden просто са оставили нещата в ръцете на EMI и изглежда изобщо не се интересуват от това какво ще излезе. Класически е примерът с тъпата кутия. Добре, хубава е, ама е просто една кутия. Никъде не обясниха, че ще е лимитирана, даже не казаха нищо за нея...
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
Прав си,пич.Абсолютно съм съгласен с теб.Аз отдавна съм се концентрирал върху истинските неща от 80-те години.
Reply
guberman Wrote:Прав си,пич.Абсолютно съм съгласен с теб.Аз отдавна съм се концентрирал върху истинските неща от 80-те години.

Много правилно! В тях има стойност, направени са с отношение към феновете. За съжаление, вече не е така. Сори за оффтопика.
Reply
Няма оф топик напълно в темата сме си Smile
Reply
То звуков инженер няма свестен от 90 година, вие за обложки се притеснявате...
На мен пък ми е най-смешно това с бонусите. Тия 3 песни вместо да ги махнат тотално от сетовете, пък даже са си играли да ги предъвкват кадър по кадър. Роджър Гловър издаде 16 пъти Machine head, всички с различен аудио микс, ако ви ги пусна на sacd-то в нас, ще се напикаете от кеф. А нашите хора ще ме зарибяват с бисове и някакви броени до секунда материали.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)