Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAIDEN ENGLAND DVD
Прав си Stiff. Напълно съм съгласен с теб. Боли ме това, че последно време не се набляга на качество в отношение на звук и обложки. Става въпрос конкретно за пикчър винилите. Почнаха да правят ремастер на ремастерите. Не съм човека който ще критикува, но все пак... Искрено се надявах да сложат обложката която очаквахме.[Image: ironmaidenmaidenengland.jpg]
Reply
Това е обложката! Другото е посредствен артуърк, генериран навсякъде вече втора година.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
А пък как ме дразни, че са компютърни....

Апогея на компютърната тъпотия е Джугулатора
Reply
"Това беше направено за видео на живо или DVD около "Somewhere In Time" ерата. Нищо интересно, с изключение на това, че тя е своеобразно продължение от първото видео, където Еди стоеше на сцената. Мразя да рисувам мотоциклети, те са дребнави и скучни." Derek Riggs:
Don't try this at home... it will hurt!!Big Grin[Image: 06time05.jpg]
Reply
И най-лошата му рисунка е по-хубава от всички следващи "опити"
Reply
Гледах го вчера и ми се струва, че Кевин Шърли е пооплескал 5.1 миксовете (включително dts-a)......

Китарите са миксирани супер ниско. Не знам защо, но се разочаровах.

Виж - "новия" стерео микс си е супер.
Reply
Dagon Wrote:Гледах го вчера и ми се струва, че Кевин Шърли е пооплескал 5.1 миксовете (включително dts-a)......

Китарите са миксирани супер ниско. Не знам защо, но се разочаровах.

Виж - "новия" стерео микс си е супер.

То да е сефте, да се разочароваш, ама не е...
Гадния, "избумпен" и неестествен звук му е запазена марка.
Reply
Фен-клуб „Iron Maiden Bulgaria" и метъл бар „The Black Lodge" имат удоволствието да ви поканят на рилийз парти, посветено на легендарния концерт MAIDEN ENGLAND на титаните IRON MAIDEN.
Концертът е заснет по време на 2 напълно разпродадени изпълнения на бандата на N.E.C Arena в Бирмингам, като част от турнето "Seventh Son Of A Seventh Son World Tour 1988-1989".

Датата на събитието е 29 март (петъкWink. Присъстващите ще могат да гледат концерта в бара, ще имат възможност да спечелят чрез томбола CD и DVD, любезно предоставени от "Анимато мюзик" и „МusicМall.bg", както и да си закупят двата продукта на специална цена. Начало 21 часа, вход свободен.

[Image: maiden-england-release-party-poster.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Новото DVD трябва да гледа най-внимателно... Janick Gers Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)