Thread Rating:
  • 14 Vote(s) - 2.36 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN пускат на пазара своя марка бира - TROOPER
#1
Британските рок легенди Iron Maiden си партнираха с чешърските пивовари Robinsons, за да създадат нова бира – „Trooper".

[Image: Trooper_front-label_main-hi.jpg]

Големият фен на ейлa Bruce Dickinson изиграва основна роля в създаването на уникалния вкус на бирата, което доведе до посещенията му в пивоварната на Robinson в Стокпорт.
Bruce Dickinson заявява: „Аз съм дългогодишен фен на традиционния английски ейл. Помислих си, че ще почина и ще отида в рая, когато бяхме помолени да направим собствена бира. Трябва да кажа, че бях доста нервен, понеже Robinsons са единствените хора, на които съм провеждал прослушване в последните 30 години. Тяхната магия се състоя в това да създадат алхемичното съчетание на вкус и състав, което представлява Trooper. Обожавам я. "

[Image: imcom_photo.jpg]

Изпълнителният директор на Robinsons, Oliver Robinson казва:"Trooper е британски ейл от най-високо качество. Повече от тридесет години, лесно различимият талисман на групата Eddie украсява всяка обложка на албум, тениска или плакат на групата, така че е подходящо сега Eddie да се появи като илюстрация на помпата за наливане на бира и да заеме централно място върху етикета на бутилката на Trooper."


Bruce introduces 'Trooper' from Trooper on Vimeo.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Сега да пуснат и водка! Big Grin
[Image: icebruce.jpg]
Reply
#3
А сега юруш..кой ще праща бира по пощата? Big Grin
Reply
#4
Morticia Dickinson Wrote:А сега юруш..кой ще праща бира по пощата? Big Grin

Вече може да се поръча, само че кашонче с 8 бири илиза към 70 паунда с пощенските разходи и данъците. Благодаря за бирата, както се казва. Wink
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#5
Е ще има кой да я внася, тъй че ... Обаче ми е чудно щом 8 бири са 70 паунда (с пощенските разходиWink, колко ще струва 1-на?
Reply
#6
Това прави над 15 лв. на бира ..... бая е!
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#7
Вече съм говорил с човека който ще ги внася и ще направим LAUNCH партита за бирата и ще е на поносима цена тук.. Тка че не бързайте да поръчвате.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#8
Morticia Dickinson Wrote:Е ще има кой да я внася, тъй че ... Обаче ми е чудно щом 8 бири са 70 паунда (с пощенските разходиWink, колко ще струва 1-на?

По една не може да се поръчва. Само по 8. Smile Иначе цената без пощенските разходи и данъците е 15 паунда за 8 бири.
Хубаво е, че ще има кой да ги внася. Сигурно ли е?
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#9
Да, сигурно е. В неделя Нико разговаря с човека. Smile
Reply
#10
Според спиание Sun в семейната пивоварна Robinsons, където се прави новата бира на IRON MAIDEN – TROOPER се е наложило да работят 6 дни в седмицата за да смогнат с поръчките.
Над 100 държави са поръчали предарително специалния ейл на MAIDEN и Robinsons правят по 3 партиди на ден за пръв път от 175 годишната си история. Над 250,000 бутилки вече са продадени предварително в Aнглия и очакват официалното излизане на пазара на 9 май.

Управителя на Robinsons David Bremner казва: „Не сме похарчили нито едно пени за реклама. Това е история в пивоварството".

Bruce Dickinson
казва: „Питаха ни: Защо не направим лека бира? Отговорих им: Не! Ние сме британци и ако ще правим нещо, то ще е качествено и ще е ейл. Много искахме да участваме в самия процес на създаването, а не просто да имаме името си сложено на бутилката. Robinsons ме впечатлиха защо не веднага се впечатлиха от идеята. Всъщност накрая се получи така, че ние трябваше да покрием техни изисквания за да направят бирата ни."

Очаквайте скоро много интерсни новини свързани с продажбата на специалната бира и в България.!

[Image: Iron_Maiden_beer.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)