Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Съпругата на Nicko McBrain арестувана и обвинена в н&#1072
#1
Според BocaNewsNow.com, Rebecca McBrain - съпруга на барабаниста на IRON MAIDEN Nicko McBrain – ще се яви в съда на 3 май за да се защити срещу обвиненията, че се е опитала да намушка съпруга си, след което е хвърлила парче дърво за камина срещу него в дома им в Boca Raton, Florida.

Както стана известно по-рано днес, 50 годишната Rebecca McBrain е била арестувана на 24 февруари и обвинен в нападение и нанасяне на телесна повреда, след като се е опитала да намушка съпруга си с декоративна копие. Въпреки че опитът се е провалил, Ребека е замерила и ударила Nicko с дървета за камина, които били за огнището зад къщата, причинявайки леки наранявания. Тя е била задържана в обласния затвор в Palm Beach County Jail и по-късно освободена под гаранция.

В съда тя ще пледира за "невинна."

[Image: hardrockboston_5.gif]

[Image: rebeccamcbrainmugshot.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Това е абсурдно! Тая нещастница за една бройка да повреди бандата!
Reply
#3
Kakво ли не става по света.
Женски истерии по цял свят има.
Доста са и в България за съжаление.
Reply
#4
Семейство McBrain нещо са влезнали в криминална серия Smile

Quote:Според BocaNewsNow.com, Justin McBrain - на 20-годишният син на Nicko McBrain, е арестуван рано тази сутрин и обвинен, във влизане с взлом в жилище и кражба втора степен. Той е задържан в ареста на Palm Beach и му е поставена гаранция за освобождаване от 25.000$.

Говорител на Шерифския офис в Palm Beach разказва за BocaNewsNow.com че служители на реда се отзовали на сигнал за влизане с взлом на жилище в West Boca. Жената собственик на жилището съобщила, че McBrain почукал многократно и след това блъснал вратата, когато тя отворила. McBrain ровил из чантата на жената от където откраднал наполовина изядено „шоколадово зайче" След това взел обеца за пъп, козметика, форма за лед и половин портокал, който изял още на местопрестъплението.

Както ви съобщихме преди повече от седмица: Съпругaта на Nicko McBrain ще се яви в съда на 3 май за да се защити срещу обвиненията, че се е опитала да намушка съпруга си, след което е хвърлила парче дърво за камина срещу него в дома им в Boca Raton, Florida.


[Image: justinmcbrainarrested2.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)