Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR СЕ ЗАВРЪЩА ПРЕЗ 2014
IRON MAIDEN ще се завърнат в Европа през лятото на 2014, започвайки в края на Май с кратка обиколка на няколко фестивала и избрани концерти в зали. MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR ще приключи с хедлайн шоу на Sonisphere Festival – Англия. В края на това турне IRON MAIDEN ще са направили 102 концерта в 32 държави, пред над 2 милиона зрители след началото в САЩ през 2012
За повече информация и цени на билети за Sonisphere можете да проверите тук.

Турнето през 2014 ще премине през държави, които групата не е посетила през 2013 и ще е доста по-кратка обиколка от обичайните турнета на групата.

Rod Smallwood обяснява: "Турнето Maiden England 2013 бе прието невероятно добре и получихме много желания от фенове да посетим държави в Европа, които изпуснахме тази година. Това бе една от причините да се съгласим да направим още няколко концерта. Въпреки това, сега ще е наистина доста кратка обиколка, която ще започне в края на май и ще приключи на Sonisphere в началото на Юли. За остатъка от 2014 имаме нещо ново, върху което трябва да почнем да мислим и да се съсредоточим за 2015 и нататък.
Както феновете знаят, Maiden England е трета част от историческите турнета, които правим и вероятно това ще е последния път когато сетлистът ще е базиран на 80-тарски парчета. Това ще е и последния път когато феновете ще могат да чуят някои от тях. Имайки това в предвид ще променим малко сетлиста през 2014 и песните в него ще са комбинация и от ТРИТЕ ИСТОРИЧЕЕСКИ DVD-та: Early Days, Live After Death и разбира се Maiden England с едно изключение от 90-години (феновете знаят за кое става въпросWink
Така че пазете се и ще се видим през лятото"

Повече информация за предстоящи дати ще бъде обявена скоро.

[Image: poster_2014.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Турнето през 2014 ще премине през държави, които групата не е посетила през 2013 и ще е доста по-кратка обиколка от обичайните турнета на групата.

Това е добра информация и с оглед, че тази година обиколиха почти цяла Европа - май само Норвегия и Дания пропуснаха от обичайно заподозряните, остава догодина да направят Норвегия, Дания, Гърция, България и Сърбия... ама все си мисля, че още е рано да се говори. Пак ще има мотане, и бавене до март месец...
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Аз сега съм длъжна да кажа нещо: КазАх ли ви, че ще правят още една част!!! Ама вие е та не. Няма значение важното, е ч и 2014 ще се гледа Мейдън и този път поне за мен ще са поне 2 концерта.

Така, ако смятаме Род какво казва, че след края ще са обиколили 32 държави, то през 2012 - 2013 те направиха: САЩ, Канада, Испания, Португалия, Франция, Италия, Германия, Англия, Австрия, Швейцария, Холандия, Словакия, Белгия, Полша, Швеция, Русия, Финландия, Румъния, Турция, Чехия, Хърватска, Мексико, Бразилия, Аржентина, Чили.

Това прави 25 държави, ако не бъркам. Значи остават 7.

Не са правили Словения, Норвегия, Дания, Гърция, България, Шотландия, Ирландия, Унгария, Беларус, Литва, Латвия (последните 2 не знам дали някога са ги посещавалиWink. Значи има ОГРОМНИ шансове за Сърбия и Гърция, дори и за тук. Турнето почва края на май и приключва юли на Сони-то.
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
Хем само концерти, хем ние все едно не съществуваме. Тази недостъпност започва да ме дразни.
Reply
Нали се сещаш, че това не зависи само от групата. Още повече, че след изпълненията ни тази година в Румъния, те са останали очаровани от българите (малко вътрешна информацияWink.

Потвърдиха Хелфест - Франция и Швейцария - Greenfield Festival
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
На тях грам не им пука за нас. Важни са кинтите. Сори..
Ако бяхме важни ние, щяха да пишат песни.
Reply
kosio Wrote:На тях грам не им пука за нас. Важни са кинтите. Сори..
Ако бяхме важни ние, щяха да пишат песни.

Това, разбирасе, е много крайно. Maiden винаги са били народни хора, но на тяхната възраст и след толкова добри албуми, едва ли е много лесно непрекъснато де се записват нови неща, които да стават за нещо. Творчеството си има лимит.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Quote:BRUCE DICKINSON: We've started writing material for new album !
Неделя, 13 Октомври 2013 23:46

Quote:Rod: During 2014 we have something new we need to start thinking about, and on which we will be wholly and firmly focused going into 2015 and beyond! Monday, 02 December 2013 21:18

Повече няма какво аз да кжа, хората са го казали.
Reply
И преди съм казвал, че това е единствената група, за която съм си купувал примерно 8 пъти билет за концерти, а съм ходил примерно на 6.
Как пък все на нас са ни виновни промоутърите...
Bon Jovi пропуска да изпее половин час от концерта и това е трагедия. А колко като време? 2 часа. А ние изпяваме час и половина, от които 30 минути Iron maiden, Running free, HBTN и ...сещате се, и сме щастливи.
Ми не е добре.
Тоя Брайън Джонсън е на 100 години и такъв кеф му прави да пее, че предава това на целия стадион. Аз слушам едно соло на Яник и се ядосвам, защото не е както трябва. Ми не е добре.
Reply
kosio Wrote:И преди съм казвал, че това е единствената група, за която съм си купувал примерно 8 пъти билет за концерти, а съм ходил примерно на 6.
Как пък все на нас са ни виновни промоутърите...
Bon Jovi пропуска да изпее половин час от концерта и това е трагедия. А колко като време? 2 часа. А ние изпяваме час и половина, от които 30 минути Iron maiden, Running free, HBTN и ...сещате се, и сме щастливи.
Ми не е добре.
Тоя Брайън Джонсън е на 100 години и такъв кеф му прави да пее, че предава това на целия стадион. Аз слушам едно соло на Яник и се ядосвам, защото не е както трябва. Ми не е добре.

Не разбирам това цялото какво означава, но допускам, че обвиняваш групата. Ми не е добре, бих казал в твой стил...
Първо, Maiden правят атлетична, енергична и заредена музика и нямат по една балада на всеки три песни, тъй че повечето от нас предпочитат час и половина хубава музика пред два часа драматизми.
Брайън Джонсън не е точно най-великият певец на планетата, при цялото ми уважение към AC/DC.
И накрая, да промоутърите са виновни в нашия случай и това е чистата истина. кой друг е виновен? Групата? За какво по-точно? Че Яник е паднал от сцената или че някой не си е направил сметката с идиотските цени на билетите? Не мисля.
Всеки да мисли както си иска всъщност.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)