Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 2.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN с концерт в София на 16 юни
Аз приемам, че звукът може да е бил лош. На мен не ми се видя толкова зле.
Обаче това с пенсионирането и прочие, мисля че е крайно време повечето хора да си намерят хоби, за да изпуснат пара от комплексите си.

Колкото до Белград, всички беше страхотно, даже ме кефеше блъсканицата, но мисля че оттук останаха малко по-доволни.
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Колкото до Белград, всички беше страхотно, даже ме кефеше блъсканицата, но мисля че оттук останаха малко по-доволни.

Всичко беше чудесно, освен едно... сърбите, ама ние ги набихме, така че е ок. Big Grin
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Ненадминат колоритен балкански привкус включващ милиционерщината от 80-те години, невръщане на ресто (Бай Ганьо има какво да научиWink и продажба на плакат състоящ се от 2 нарязяни части (сглоби си го самWink?!?!...безценно! Духът на Тито още броди по тези земи, но именно това направи още по-колоритно това пътуване, чийто акцент беше изпепеляващото шоу на девиците. Страхотен концерт и чудесен звук, лично аз си прекарах повече от страхотно-размазах се безкомпромисно а за другото както каза стоящия до мен сръбски тийн: "Боли те курец у дупе"...
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
О,да!В Сърбия беше страшен купон и същевременно пътуване назад в миналото.Успяхме да видим Сузи Куатро,Тина Търнър,Оливия Нютън-Джоунс и Гърлскуул на едно място.Милиционерите бяха брутални,намръщени,нелюбезни и гледащи лошо.Всички чужденци научиха какво значи "Айде,айде".Отвсякъде изникваха разни продавачи на ментета-фланелки,значки,нашивки.Липсваше ми някакси захарният памук и стрелбищата.Всички се забавлявахме искренно.А по повод плаката ми от две части,да спомена че на един шотландец му се паднаха две еднакви(горнитеWink половини и докато горкият човечец ругаеше Стефан се опиташе да го успокои.Не,нямам никакви забележки за екскурзията,страхотно беше....
Reply
guberman Wrote:Успяхме да видим Сузи Куатро,Тина Търнър,Оливия Нютън-Джоунс и Гърлскуул на едно място.

Хаха, беше страотен ден с великолепен завършек. Благодаря ви на всички.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Хаха, беше страотен ден с великолепен завършек. Благодаря ви на всички.

Ми разбира се, разследването на техните за изработка на уличния "мърч" си беше култ, както и наддаването за плакат в две части. Big Grin

Абе тая тема май беше за София... ама нищо. Big Grin
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Беше страхотно .. и двата концерта.. Аз още не мога да се съвзема и да осъзная колко яко всъщност беше. Благодаря за това на всички

Сигурен съм, че концерта в София ще помня цял живот Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Сладури , не знам до колко е вярно това, но един потребител във форума на катехизис е написал следното:

Quote:Мейдън са група, която рядко си позволява импровизации по време на концерти, е сега го направи заради българските фенове.
Една информация на ухо - били сме близо до прецедент групата да излезе за втори неплануван бис.

Някой знае ли нещо повече по този въпрос??? Дали наистина сме били до такова нещо? От 11 концерта, трябва да кажа, че ние бяхме най-страхотната публика. Не съм ги виждала такива...пак повтарям Ейдриън каза, че сме най-добрата публика......
Очаквам близнака да докладва за впечатленията им.
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
Хммм...не ми се вярва.
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Ами не знам, искам така да е било. Пак ви казвам, че не съм ги виждала такива. 11 концерта имам зад гърба си, не е много, даже е нищо, но тяхната реакция беше.....
Ейдриън с усмивка на лице каза: you are the best audience.
Не си въобразявам и Илияна го видя. Обърнахме се една към друга с думите "Видя ли?".
В Белград това не се случи. Другото, което е Ейдриън ни позна с Илияна и ни поздрави с усмивка. Толкова хора ги следят навсякъде по света, не видях в София или Белград да поздравят други. Дейв дори няма да го коментирам.
Ако сте гледали клипчета оттук в youtube можете да видите какво се случва на Fear-a и Wasted Years. Направо не мога да повярвам, че това се е случило тук.!!! На много места Брус оставя публиката да пее.

От горе до долу ......... всичко пляска, всичко е на крака....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)